CHAMPIONS LEAGUE

Λίβερπουλ - Ρεάλ: Ο Μίλνερ πάτησε τον Μπενζεμά, ο Καζεμίρο εκδικήθηκε

Λίβερπουλ - Ρεάλ: Ο Μίλνερ πάτησε τον Μπενζεμά, ο Καζεμίρο εκδικήθηκε
COSMOTE TV

Ο Τζέιμς Μίλνερ έκανε ένα πολύ σκληρό τάκλιν στον Καρίμ Μπενζεμά και ο Καζεμίρο αποφάσισε να εκδικηθεί, πληρώνοντας με το ίδιο νόμισμα, σε ένα 1ο ημίχρονο μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ με μεγάλη ένταση.

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στο 1ο ημίχρονο του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ στο "Άνφιλντ", για τα προημιτελικά του Champions League, με αφορμή δύο σκληρά τάκλιν στα οποία πρωταγωνιστής ήταν ο Τζέιμς Μίλνερ. Ο μέσος των "κόκκινων" αρχικά έκανε ένα πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Καρίμ Μπενζεμά και στη συνέχεια δέχθηκε ένα αντίστοιχο από τον Καζεμίρο.

Όλα άρχισαν στο 2ο λεπτό, όταν ο Γάλλος επιθετικός των φιλοξενουμένων είχε την μπάλα στα πόδια στο γήπεδο της ομάδας του και ετοιμαζόταν για μία αντεπίθεση. Ο Μίλνερ επιχείρησε να τον ανακόψει, αλλά με το τάκλιν του τον πάτησε άσχημα στο εσωτερικό του ποδιού. Ο Μπενζεμά έπεσε στο έδαφος, αλλά στάθηκε τυχερός, αφού δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός. Ο Ολλανδός διαιτητής Μπιορν Κάιπερς καταλόγισε το φάουλ και τίποτα περισσότερο, όταν από τη Ρεάλ ζητούσαν ακόμα και κόκκινη κάρτα για το επικίνδυνο παιχνίδι του 35χρονου Άγγλου.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η... εκδίκηση από πλευράς Ρεάλ! Ο Μίλνερ βρισκόταν με την μπάλα στα πόδια αριστερά και έτοιμος να φύγει εκείνος στην κόντρα. Ο Καζεμίρο έσπευσε να τον ανακόψει, αλλά επέλεξε ένα... ιπτάμενο τάκλιν γι' αυτό. Αν και δεν πέτυχε επικίνδυνα τον αντίπαλό του, η φόρα του Βραζιλιάνου ήταν τέτοια που έριξε στο έδαφος τον Μίλνερ και ταυτόχρονα ξεσήκωσε τον πάγκο της Λίβερπουλ που βρισκόταν μερικά μέτρα μακριά.

Μαζί έτρεξαν και οι βασικοί παίκτες των γηπεδούχων για να διαμαρτυρηθούν για το τάκλιν του Καζεμίρο, ο οποίος απομακρυνόταν από το σημείο χωρίς αντίδραση, καθιστώντας φανερό ότι το τάκλιν ήταν μια... απάντηση για ό,τι είχε συμβεί νωρίτερα. Ο Κάιπερς έδειξε κίτρινη κάρτα στον μέσο της Ρεάλ και ο αγώνας συνεχίστηκε.


TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ