ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Πλήγμα με Τιάγκο, μένει 1,5 μήνα εκτός δράσης

Ο Τιάγκο με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Φούλαμ | 6 Αυγούστου 2022
Ο Τιάγκο με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Φούλαμ | 6 Αυγούστου 2022 @2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Φούλαμ πλήγωσε την Λίβερπουλ αφού πέρα από τους δύο βαθμούς που άφησε στην έδρα των Λονδρέζων, αναμένεται να χάσει μέχρι και έξι εβδομάδες τον Τιάγκο που χτύπησε στο ματς του "Κρέιβεν Κότατζ".

Ενός κακού μύρια έπονται για την Λίβερπουλ, αφού μετά από την απώλεια δύο βαθμών που είχε στο Λονδίνο, μένοντας στο 2-2 με την Φούλαμ στην πρεμιέρα της Premier League, θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός ενδεκαδάτου παίκτη της για σεβαστό χρονικο διάστημα.

Αυτός είναι ο Τιάγκο, που αποχώρησε τραυματίας στο 51ο λεπτό του σαββατιάτικου ματς, με τον δημοσιογράφο της Athletic, Τζέιμς Πιρς, να αποκαλύπτει πως ο Ισπανός κεντρικός μέσος έχει ζημιά στον ιγνιακό τένοντα, που αναμένεται να τον αφήσει στα πιτ για ένα διάστημα που φτάσει μέχρι και τις έξι εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά ο Τιάγκο δεν θα έχει επιστρέψει μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου και θα χάσει μεταξύ άλλων αρκετά ματς του αγγλικού πρωταθλήματος, με αντιπάλους τις Κρίσταλ Πάλας (15/8), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 22/8), Μπόρνμουθ (27/8), Νιούκαστλ (31/8), Έβερτον (3/9) και Γουλβς (10/9).

Η είδηση αυτή αποτελεί αναμφίβολα "γροθιά στο στομάχι" για τον Γιούργκεν Κλοπ, που βλέπει τις επιλογές του για το χώρο της μεσαίας γραμμής να μειώνονται αισθητά μετά και από τους τραυματισμούς των Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και Τζόουνς, με τη μοναδική καλή είδηση για τον Γερμανό να είναι η επικείμενη επιστροφή του Ναμπί Κεϊτά (τραυματίας στο ματς με την Φούλαμ) απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ