ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Βαϊνάλντουμ στο στόχαστρο των Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ντέρμπι της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ντέρμπι της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ⓒ 2021 MICHAEL REGAN/ASSOCIATED PRESS

Η προσπάθεια της Λίβερπουλ να κρατήσει τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ και μετά το καλοκαίρι γίνεται ακόμα δυσκολότερη, αφού εκτός από την Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι της απόκτησής του εμφανίζονται έτοιμες να μπουν Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ δεν κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή με τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ για να βάλουν αμφότερες οι πλευρές την υπογραφή τους σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το που λήξει το υπάρχον το καλοκαίρι του 2021 και πλέον οι πιθανότητες παραμονής του στο "Άνφιλντ" είναι αρκετά μικρές.

Και αυτό γιατί οι πρωταθλητές Αγγλίας, που εξακολουθούν να ελπίζουν πως θα έρθουν εν τέλει σε συμφωνία με τον Ολλανδό διεθνή μέσο, δεν έχουν μοναδικό αντίπαλο την Μπαρτσελόνα που επιθυμεί σφόδρα τον παίκτη (προσωπική επιλογή του συμπατριώτη του, Ρόναλντ Κούμαν, που βρίσκεται στον πάγκο των μπλαυγκράνα) αλλά και δύο ακόμα ισχυρά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει βάσει του ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν να εμφανίζονται ξαφνικά στο προσκήνιο έχοντας διάθεση να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την περίπτωση του "ελεύθερου" Βαϊνάλντουμ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Parisien", ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που τον γνωρίζει άριστα από τη θητεία του στην Τότεναμ, να έχει ανάψει το πράσινο φως, ενώ η ιταλική ιστοσελίδα "Milan Live" υποστηρίζει πως ο Πάολο Μαλντίνι θεωρεί τον 30χρονο μέσο ως μία εξαιρετική και ταυτόχρονα συμφέρουσα λύση για τον άξονα της Μίλαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαϊνάλντουμ είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της φετινής Λίβερπουλ έχοντας πάρει φανέλα βασικού στα 23 από τα πρώτα 25 ματς της Premier League ενώ ήταν βασικός και στα πέντε από τα επτά ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο φετινό Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Michael Regan/Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΙΛΑΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ