ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ ανανέωσε και μένει στο Άνφιλντ

Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ ανανέωσε και μένει στο Άνφιλντ

Η είδηση που οι φίλοι της Λίβερπουλ περίμεναν με αγωνία επιβεβαιώθηκε. Ο Σαλάχ θα παραμείνει στο Άνφιλντ με τους Κόκκινους να το ανακοινώνουν με βίντεο από τη Μύκονο.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την παραμονή του Σαλάχ στο Άνφιλντ μέχρι το 2025. Μετά από ένα σίριαλ που κράτησε για πολλούς μήνες, η ομάδα του Κλοπ ανέβασε το tweet που περίμεναν όλοι οι φίλοι της, με φόντο τη Μύκονο, όπου κάνει διακοπές ο κορυφαίος παίκτης της.

Το συμβόλαιο του Αιγύπτιου σούπερ σταρ έληγε το καλοκαίρι του 2023. Ο Σαλάχ είχε πολλές φορές εκφράσει τη θέλησή του να παραμείνει στο Άνφιλντ, αλλά οι δύο πλευρές δεν είχαν έρθει σε συμφωνία.

Όσο ο Σαλάχ δεν υπέγραφε νέο συμβόλαιο, πλήθαιναν τα ρεπορτάζ που ανέφεραν πως ίσως τελικά η Λίβερπουλ δεν ικανοποιήσει τις οικονομικές του απαιτήσεις, με τον Αιγύπτιο να μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα ως ελεύθερος μετά την 1/1/2023.

Τελικά η Λίβερπουλ θα κρατήσει τον Σαλάχ στο δυναμικό της μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με ετήσιες απολαβές 21 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σαλάχ μετράει ήδη 156 γκολ και 58 ασίστ σε 253 ματς με τη φανέλα της Λίβερπουλ, έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρώτος σκόρερ της Premier League και έχει δύο βραβεία του Παίκτη της Χρονιάς στην Αγγλία.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ