VIRAL

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ υπέγραψε σε πόδι οπαδού που είχε χτυπήσει τατουάζ με τη μορφή του

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ υπέγραψε σε πόδι οπαδού που είχε χτυπήσει τατουάζ με τη μορφή του

Το φινάλε της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Σίτι για το Community Shield βρήκε τον Γιούργκεν Κλοπ να κάνει ευτυχισμένο έναν οπαδό των ρεντς, αφού υπέγραψε στο πόδι του, ακριβώς πάνω από το μέρος που είχε χτυπήσει τατουάζ με τη μορφή του.

Η σχέση πάθους και αγάπης που έχουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ με την ομάδα τους είναι πολύ έντονη και αν υπάρχει κάτι που μπορεί να συγκριθεί με αυτήν είναι η αντίστοιχη που έχουν εδώ και μερικά χρόνια με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός κόουτς, που ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ τον Οκτώβριο του 2016 και τον έχει αναμορφώσει πλήρως, έχει κάνει άπαντες να πίνουν νερό στο όνομά του και τρανό παράδειγμα είναι ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο φινάλε της νικηφόρας αναμέτρησης (3-1) απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για το Community Shield.

Σε αυτό πρωταγωνιστής ήταν ο Κλοπ μαζί με έναν οπαδό που βρέθηκε στις εξέδρες του "King Power Stadium" του Λέστερ, ο οποίος είχε χτυπήσει τατουάζ στο πόδι του με τη μορφή του προπονητή της Λίβερπουλ, με τον φίλο της Λίβερπουλ να του ζητάει να υπογράψει πάνω από το τατουάζ του και εκείνον να μην του χαλάει το χατίρι.

Φυσικά, οι τηλεοπτικές κάμερες και οι φωτογραφικοί φακοί βρίσκονταν εκεί για να απαθανατίσουν το γεγονός, με τον οπαδό της Λίβερπουλ να έχει πλέον να καμαρώνει για την ιστορική συνάντησή του με τον Γιούργκεν Κλοπ, στο περιθώριο μίας νίκης που έφερε το 7ο τρόπαιο για την Λίβερπουλ επί των ημερών του Γερμανού.

TAGS VIRAL ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ