ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ διέψευσε τον Κλάβαν για το επεισόδιο με τον Μίλνερ

Ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ στο Έλαντ Ρόουντ με την Λιντς για την Premier League | 12 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ στο Έλαντ Ρόουντ με την Λιντς για την Premier League | 12 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Ράγκναρ Κλάβαν σε συνέντευξή του είχε αναφερθεί πως ο Γιούργκεν Κλοπ είχε κάνει κίνηση για να επιτεθεί στον Μίλνερ, όμως ο Γερμανός κόουτς υποστήριξε πως αυτό δε συνέβη ποτέ.

Στις κατηγορίες του Ράγκναρ Κλάβαν απάντησε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο άλλοτε παίκτης της Λίβερπουλ είχε κατηγορήσει τον Γερμανό ότι είχε προσπαθήσει να επιτεθεί στον Μίλνερ.

Από την πλευρά του ο κόουτς των κόκκινων τόνισε πως αυτό δεν συνέβη ποτέ και έκανε λόγο για παρεξήγηση επισημαίνοντας ότι δε θα έκανε ποτέ επιθετική κίνηση προς κάποιον.

"Είναι μια μεγάλη παρεξήγηση, δεν θα έκανα ποτέ επιθετική κίνηση. Προφανώς ο Ράγκναρ δεν με γνώριζε τόσο, αφού όλοι ξέρουν πως είμαι όταν φωνάζω ή μιλάω έντονα, όμως δεν θα έκανα επιθετική κίνηση σε κανέναν..." ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ