ΜΟΝΑΚΟ

Λίβερπουλ μεταγραφές: Η Μονακό ανακοίνωσε τον Μιναμίνο μέχρι το 2026

Ο Τακούμι Μιναμίνο
Ο Τακούμι Μιναμίνο @ 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Μονακό ανακοίνωσε την απόκτηση του Τακούμι Μιναμίνο από τη Λίβερπουλ, με τον 27χρονο Ιάπωνα μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους Μονεγάσκους.

Παίκτης της Μονακό είναι και με τη βούλα ο Τακούμι Μιναμίνο. Ο 27χρονος Ιάπωνας διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε με τους Μονεγάσκους μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Μιναμίνο μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Λίβερπουλ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε συνολικά για 53 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 14 γκολ και τρεις ασίστ. Οι "reds" τον απέκτησαν από τη Σάλτσμπουργκ έναντι 8.5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τον παραχώρησαν με δανεισμό για έξι μήνες την περσινή σεζόν.

"Είναι μεγάλη χαρά για μένα που ήρθα στη Μονακό. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος του πρότζεκτ της ομάδας, που μόλις τερμάτισε στο βάθρο δύο φορές στη σειρά και είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Ανυπομονώ να ανακαλύψω το νέο μου περιβάλλον και να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσω την ομάδα", ανέφερε ο Μιναμίνο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ