ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ μεταγραφές: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Ζότα μέχρι το 2027

Ο Ντιόγκο Ζότα πανηγυρίζει γκολ με την Λίβερπουλ κόντρα στην Ατλέτικο στο Champions League | 3 Νοεμβρίου 2021
Ο Ντιόγκο Ζότα πανηγυρίζει γκολ με την Λίβερπουλ κόντρα στην Ατλέτικο στο Champions League | 3 Νοεμβρίου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Ντιόγκο Ζότα και τον δέσμευσε ως το καλοκαίρι του 2027, όπως έκανε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο Ντιόγκο Ζότα θα παραμείνει στη Λίβερπουλ μέχρι το καλοκαίρι του 2027, όπως έκανε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (2/8) η ομάδα του Μερσεϊστάιντ.

Από το πρωί, η Telegraph είχε αναφέρει πως οι reds ήθελαν να κρατήσουν τον 25χρονο Πορτογάλο επιθετικό, παρά το γεγονός πως η ισχύουσα σύμβαση έληγε το 2025, και έτσι του προσέφεραν νέο συμβόλαιο με αυξημένες ετήσιες απολαβές.

Οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ είναι ικανοποιημένοι με την έως τώρα παρουσία του Ζότα, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Γουλβς το καλοκαίρι του 2020 έναντι 45 εκατομμυρίων λιρών.

Συνολικά ο διεθνής επιθετικός σε 85 συμμετοχές έχει σκοράρει 34 γκολ, όντας μια ακόμα "μονάδα" που προσφέρει στο σκοράρισμα, στο οπλοστάσιο του Γιούργκεν Κλοπ.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Ντιόγκο Ζότα δήλωσε στο Liverpoolfc.com:

"Είμαι πολύ περήφανος, πρέπει να πω. Προφανώς από τότε που έφτασα πριν από δύο χρόνια καθιερώθηκα ως σημαντικός παίκτης σε αυτή την ομάδα – αυτό ήθελα από την αρχή.

Τώρα, υπογράφοντας μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία, είναι προφανώς από την οπτική γωνία του συλλόγου απόδειξη της πίστης στον εαυτό μου ως παίκτη. Για μένα, προφανώς είναι πολύ καλό να αποδείξω ότι θα είμαι εδώ για λίγο. Λοιπόν, η αρχή μιας νέας σεζόν, ας το κάνουμε".

"Δυστυχώς για μένα, είχα μια αναστάτωση σε αυτή την προετοιμασία γιατί τραυματίστηκα [στο] τελευταίο παιχνίδι της σεζόν παίζοντας με την Πορτογαλία. Λοιπόν, επέστρεφα σε αυτήν την προετοιμασία, το ένιωσα λίγο ξανά. Έτσι θα περάσουν μερικές εβδομάδες ακόμα, θα έλεγα.

Όταν παλεύεις για όλα, όπως κάναμε πέρυσι, απλά θέλεις να το ξανακάνεις και να το κάνεις καλύτερα, γιατί είναι εφικτό. Αυτή η κίνηση είναι μέσα μου και ξέρω ότι είναι στους συμπαίκτες μου και σε όλο το προσωπικό. Έχουμε τα πάντα για να παλέψουμε για αυτούς τους τίτλους εκεί έξω".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ