ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Με πρωταγωνιστή τον Τσιμίκα το video για τα Χριστούγεννα

Ο Τσιμίκας στο χριστουγεννιάτικο βίντεο της Λίβερπουλ
Ο Τσιμίκας στο χριστουγεννιάτικο βίντεο της Λίβερπουλ PRINT SCREEN

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε την τριλογία των videos της με θέμα τα Χριστούγεννα του 2021 με τον Κώστα Τσιμίκα να παίρνει μέρος στο τρίτο και τελευταίο εξ αυτών.

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε την τριλογία των βίντεο με θέμα τα φετινά Χριστούγεννα το πρωί της Δευτέρας δημοσιεύοντας το τρίτο της βίντεο με τον Φαν Ντάικ να διαβάζει ένα παραμύθι με μότο την "πίστη" που πρέπει να έχει ο καθένας.

Σε αυτό το τρίτο βίντεο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των "κόκκινων" που εμφανίζονται είναι και ο Κώστας Τσιμίκας με τον αριστεροπόδαρο μπακ να έχει μπει για τα καλά στη ζωή του οργανισμού της ομάδας του Άνφιλντ και αυτό το διαπιστώνει κανείς και από τέτοιες μικρές κινήσεις.

Στο βίντεο που ανέβασε τη Δευτέρα το πρωί η Λίβερπουλ πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Χέντερσον, Μανέ, Γκόμες, Φιρμίνο, Κλοπ, Φαν Ντάικ και φυσικά ο Κώστας Τσιμίκας χαμογελαστός και ευδιάθετος.

Δείτε το βίντεο της Λίβερπουλ:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ