ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η παρακάμερα του θριάμβου στον τελικό του FA Cup με ήρωα τον Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας με την Λίβερπουλ | 14 Μαΐου 2022
Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας με την Λίβερπουλ | 14 Μαΐου 2022 @2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάμερα από τις μεγάλες στιγμές που βίωσαν οι ρεντς στον τελικό του FA Cup κόντρα στην Τσέλσι, όπου πανηγύρισαν στο φινάλε το βαρύτιμο τρόπαιο με το εύστοχο πέναλτι του Κώστα Τσιμίκα.

Ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας (συμπλήρωσε φέτος 150 χρόνια ο θεσμός) αποτελεί γιορτή του ποδοσφαίρου και η Λίβερπουλ ρούφηξε μέχρι το μεδούλι κάθε στιγμή του στο ναό του Γουέμπλεϊ, με την κόντρα της με την Τσέλσι να την βρίσκει στο φινάλε να πανηγυρίζει μία τεράστια νίκη με σκορ 6-5 στα πέναλτι.

Ήρωας για τους κόκκινους του Κλοπ ήταν ο Κώστας Τσιμίκας που ευστόχησε στο 7ο κατά σειρά πέναλτι της ομάδας του και της χάρισε το 8ο τρόπαιό της στη διοργάνωση, με το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να εξακολουθεί να κινείται σε ρυθμούς Κυπέλλου αν και έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από αυτή την επιτυχία.

Απόδειξη το εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υλικό που δημοσίευσε την Δευτέρα (16/5) μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Youtube, με την παρακάμερα από τα όσα συνέβησαν στο χορτάρι, στις εξέδρες αλλά και εκτός "Γουέμπλεϊ", με τους φίλους της να έχουν την ευκαιρία μέσα από ένα video 28' 06'' να ξαναζήσουν στιγμές συγκίνησης και ποδοσφαιρικής έκστασης.

Σημειώνεται πως στο 18' 40'' του video υπάρχει η στιγμή του μίνι διαλόγου μεταξύ του Κλοπ και του Τσιμίκα λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Γερμανός ρώτησε τον διεθνή μπακ αν θέλει να εκτελέσει πέναλτι και τον ίδιο να απαντάει καταφατικά.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ THE PREMIER GREEKS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ