ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Η οικογένεια του Μπέλιγχαμ προτιμά το Άνφιλντ, προχωρημένες επαφές

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στο Αγγλία - Σενεγάλη
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στο Αγγλία - Σενεγάλη © 2022 ABBIE PARR / AP IMAGES

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Λίβερπουλ, με τον δημοσιογράφο Κρίστιαν Φαλκ να αναφέρει πως η οικογένεια του παίκτη της Ντόρτμουντ προτιμά τους "κόκκινους" από τη Ρεάλ.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ κάνει τρομερά πράγματα στο Μουντιάλ 2022 με τη φανέλα της Αγγλίας και πολλές ομάδες έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον μέσο της Ντόρτμουντ.

Ο 19χρονος, που έγινε ο πρώτος που σκοράρει και δίνει ασίστ σ' ένα Παγκόσμιο Κύπελλο πριν κλείσει τα 20 χρόνια από το 2006, όταν το είχε πετύχει ο Μέσι στα γήπεδα της Γερμανίας με την Αργεντινή, βρίσκεται στη λίστα της η Ρεάλ.

Εκτός από τους "μερένγκες" ωστόσο, μεταξύ των υποψηφίων ομάδων είναι και η Λίβερπουλ, με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Κρίστιαν Φαλκ, να αναφέρει πως ο νεαρός Άγγλος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους "κόκκινους".

Παράλληλα, φαίνεται πως κι η οικογένεια του Μπέλιγχαμ προτιμά τη μεταγραφή στη Λίβερπουλ, παρά στους πρωταθλητές Ισπανίας,

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ