ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η "επαναστατική" τεχνολογία με αισθητήρες καταγραφής εγκεφάλου στην προπόνηση

O Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στην προπόνηση της Λίβερπουλ με αισθητήρες στο κεφάλι
O Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στην προπόνηση της Λίβερπουλ με αισθητήρες στο κεφάλι © 2022 JON SUPER/AP IMAGES

Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς η Λίβερπουλ χρησιμοποιεί στις προπονήσεις της την "επαναστατική" τεχνολογία με αισθητήρες εγκεφάλου, με τους Κώστα Τσιμίκα, Άντι Ρόμπερτσον, και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ να φορούν τους ειδικούς αισθητήρες ενόψει του τελικού του Champions League με τη Ρεάλ.

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά του Σαββάτου (28/5), που θα μονομαχήσει με τη Ρεάλ για την κατάκτηση του Champions League.

Ενόψει του μεγάλου τελικού οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ προπονήθηκαν με αισθητήρες καταγραφής εγκεφάλου. Συγκεκριμένα, οι αισθητήρες τοποθετήθηκαν στους Κώστα Τσιμίκα, Άντι Ρόμπερτσον, και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ που εκτελούσαν τις στημένες φάσεις.

Πρόκειται για μία επαναστατική μέθοδο, την οποία οι κόκκινοι χρησιμοποιούν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά ενόψει του τελικού του Champions League θέλησαν να μοιραστούν φωτογραφίες από τη χρήση της επαναστατικής τεχνολογίας στην προπόνηση της Τετάρτης (25/5).

Η εν λόγω τεχνολογία στοχεύει στο να εξελίξει και να αναπτύξει τη διανοητική πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πάρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Με άλλα λόγια μπορεί να φανεί πόσο ήρεμος είναι ένας παίκτης με τις σκέψεις που κάνει για την κατεύθυνση που θα δώσει τη μπάλα, τον τρόπο με τον οποίο θα ψάξει κάποιον συμπαίκτη του.

Με τον τρόπο αυτό μπορεί να ελεγχθεί το θυμικό του σε συνθήκες πίεσης κι έτσι, στην περίπτωση που ανέβουν τα επίπεδα άγχους και πίεσης μπορεί να γίνει η σχετική δουλειά και να επέλθει η ηρεμία.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ