PREMIER LEAGUE

Λιβερπουλ - Γιουνάιτεντ: Οι 11άδες, χωρίς στόπερ οι Κόκκινοι

O αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον
O αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον Ⓒ 2021 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ASSOCIATED PRESS

Ο Ματίπ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και η Λίβερπουλ θα παίξει με τους Χέντερσον - Φαμπίνιο στο κέντρο της άμυνας απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με Φερνάντες-Ράσφορντ-Μαρσιάλ στην επίθεση οι κόκκινοι διάβολοι.

Χωρίς κλασικό κεντρικό αμυντικό θα παραταχθεί στο μεγάλο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 19η αγωνιστική της Premier League η Λίβερπουλ. Ο Ματίπ δεν είναι ετοιμοπόλεμος και ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε να μετατοπίσει τον Χέντερσον από τη μεσαία γραμμή στο κέντρο της άμυνας των ρεντς για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Φαμπίνιο.

Από εκεί και πέρα, ο Τιάγκο θα παίξει βασικός για πρώτη φορά στο Άνφιλντ με την κόκκινη φανέλα σε αγώνα της Premier League, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την πλευρά της να πηγαίνει στο ντέρμπι με τριάδα τους Φρεντ-ΜακΤόμινεϊ-Πογκμπά στα χαφ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Τιάγκο, Σακίρι, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ