ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Φόβοι πως δεν θα συμπληρώνει ομάδα για την αναμέτρηση του League Cup με την Άρσεναλ

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο της Λίβερπουλ μονομαχεί με τον Γουίλφρεντ Εντίντι της Λέστερ για τα προημιτελικά του League Cup 2021-2022 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο της Λίβερπουλ μονομαχεί με τον Γουίλφρεντ Εντίντι της Λέστερ για τα προημιτελικά του League Cup 2021-2022 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Με την επιδημία του κορονοϊού να έχει πλήξει και τη Λίβερπουλ υπάρχει φόβος στην ομάδα του Κλοπ πως ενόψει του αγώνα για το League Cup με την Άρσεναλ την Πέμπτη (6/1) δεν θα συμπληρώνει ομάδα για να αγωνιστεί.

Όπως οι περισσότεροι σύλλογοι στην Premier League έτσι και η Λίβερπουλ έχει "χτυπήθει" από τον κορονοϊό τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα ήδη να έχει αναβληθεί ένα παιχνίδι της.

Παράλληλα η ομάδα του Κλοπ μετράει και αρκετές απουσίες λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής αλλά και εξαιτίας τραυματισμών με αποτέλεσμα στους κόκκινους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η dailymail.co.uk να υπάρχει φόβος πως δεν θα συμπληρώνει ομάδα για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για το League Cup.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως εκτός του Κλοπ που δεν ήταν στον πάγκο κόντρα στην Τσέλσι και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την Άρσεναλ υπάρχουν και τα υπόπτα δείγματα των Άλισον, Μάτιπ και Φιρμίνιο που επίσης δεν έπαιξαν κόντρα στους "μπλε" και δεν υπολογίζονται.

Στο Κύπελλο Εθνών βρίσκονται οι Σαλάχ, Μανέ και Κεϊτά που έφυγαν αμέσως μετά το ματς με την Τσέλσι ενώ είναι εκτός λόγω τραυματισμού ο Αλκάνταρα ενώ το παιχνίδι με τους μπλε έχασε και ο Μιναμίνο λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ήδη η Λίβερπουλ έχει οκτώ παικτές που είναι εκτός από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και με το φόβο φυσικά της ύπαρξης κάποιου νέου κρούσματος κορονοϊού τις επόμενες ώρες τότε οι "κόκκινοι" δεν θα συμπληρώνουν ομάδα για να τεθούν αντιμέτωποι με την Άρσεναλ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ