ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Φαμπίνιο ανανέωσε μέχρι το 2026

Ο Φαμπίνιο της Λίβερπουλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γουέστ Μπρομ για την Premier League 2020-2021 στο "Χόθορνς", Γουέστ Μπρόμγουιτς | Κυριακή 16 Μαΐου 2021
Ο Φαμπίνιο της Λίβερπουλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γουέστ Μπρομ για την Premier League 2020-2021 στο "Χόθορνς", Γουέστ Μπρόμγουιτς | Κυριακή 16 Μαΐου 2021 © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Λίβερπουλ έκλεισε ακόμα ένα ανοιχτό "μέτωπο" στο πεδίο των ανανεώσεων, με το νέο συμβόλαιο στον Φαμπίνιο.

Ο Φαμπίνιο έγινε ο επόμενος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ που βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος ανανέωσε τη συνεργασία του μέχρι τον Ιούνιο του 2026 και δίνει σημαντική ανάσα στη διοίκηση του συλλόγου.

Ο 27χρονος διεθνής αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 από τη Μονακό και έλαβε μέρος σε όλες τις επιτυχίες των "κόκκινων" τα τελευταία έτη. Ωστόσο, ανήκε κι εκείνος στο γκρουπ των σημαντικών "γραναζιών" της ομάδας που έπρεπε να "δεθούν" από τη Λίβερπουλ.

Σε αυτό το κλειστό κλαμπ ανήκε και ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, αλλά προ ημερών υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025. Το ίδιο ισχύει και με τον Άλισον, ο οποίος φέρεται να τα βρήκε σε όλα με το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Τα βασικά "μέτωπα" πλέον μειώθηκαν πλέον σε τέσσερα και αφορούν τους Βίρτζιλ φαν Ντάικ, Μοχάμεντ Σαλάχ, Άντι Ρόμπερτσον και Σαντιό Μανέ, με τους οποίους οι διοικούντες έχουν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ