ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Έκπληκτος με την κατάρρευση των Ρεντς ο Λίνεκερ

Ο Ρόμπερτσον απογοητευμένος μετά από ήττα της Λίβερπουλ κόντρα στη Φούλαμ
Ο Ρόμπερτσον απογοητευμένος μετά από ήττα της Λίβερπουλ ©2021 PAUL ELLIS/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Λίβερπουλ υπέστη άλλη μια ήττα στο Άνφιλντ για το πρωτάθλημα και η αγωνιστική πτώση της συνεχίζεται με τον Γκάρι Λίνεκερ να δηλώνει έκπληκτος με την κατάρρευση των πρωταθλητών Αγγλίας.

Ο Γκάρι Λίνεκερ είναι γνωστό πως δεν αφήνει να πέσει κάτω κάτι, ειδικά σε ό,τι αφορά στα όσα λαμβάνουν χώρα στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Η αγωνιστική καθίζηση της Λίβερπουλ μόνο απαρατήρητη δεν περνάει, αφού η πρωταθλήτρια Αγγλίας υπέστη άλλη μια ήττα στο άλλοτε απόρθητο κάστρο της, το Άνφιλντ, αυτή τη φορά από τη Φούλαμ και πλέον μετράει 6 ήττες και 2 ισοπαλίες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Αρνητική επίδοση που όμοια της έχουν να δούμε από το μακρινό 1952.

Σχολιάζοντας μάλιστα την πτώση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ ο Γκάρι Λίνεκερ μέσω Social Media δεν έκρυψε την έκπληξή του για το αναπάντεχο αυτό γεγονός. "Θαυμάσιο αποτέλεσμα για τη Φούλαμ όσο η Λίβερπουλ συνεχίζει να περνάει δύσκολα. Η κατάρρευση στη μέση της σεζόν είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που έχω δει στο ποδόσφαιρο... και έχω δει αρκετά. Αναπάντεχο." έγραψε χαρακτηριστικά.

Photo credits: ©2021 Paul Ellis/Pool via Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ