ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Λίβερπουλ: Δεν έχει πρόθεση να πουλήσει τον Τσιμίκα σύμφωνα με το Athletic

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ © 2020 PETER POWELL / POOL VIA AP

Η Λίβερπουλ δεν έχει πρόθεση να πουλήσει τον Τσιμίκα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ υπολογίζει τον 25χρονο αριστερό μπακ για την επόμενη σεζόν

Τα ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες πως ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται πίσω από Έμερσον και Ταβάρες στη λίστα της Νάπολι για τη θέση του αριστερού μπακ. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic, δεν φαίνεται πως ο 25χρονος αριστερός μπακ θα αφήσει το Μέρσεϊσαϊντ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Άγγλών, η Λίβερπουλ δεν έχει πρόθεση να πουλήσει τον Κώστα Τσιμίκα. Μάλιστα, ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί πως την επόμενη σεζόν ο 25χρονος αριστερός μπακ μπορεί να πλησιάσει τον Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος ομολογουμένως φέτος πραγματοποίησε μία τρομερή σεζόν.

Πριν από λίγες ημέρες το Liverpool Echo έγραφε πως οι Άγγλοι ο Κλοπ τη νέα σεζόν θα υποχρεωθεί να ανοίξει το ροτέισον τη νέα σεζόν σε όλες τις θέσεις, προκειμένου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Φέτος ο Τσιμίκας μέτρησε όλες και όλες επτά συμμετοχές, εκ των οποίων δύο ολιγόλεπτες στο πρώταθλημα, κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπέρνλι. Ο Γερμανός τεχνικός τον χρησιμοποιήσε περισσότερο στο Champions League, λόγω της εμπειρίας που είχε σε αυτή τη διοργάνωση με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ