ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ανανέωσε ο Αλεξάντερ-Άρνολντ μέχρι το 2025

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ με τον Γιούργκεν Κλοπ
Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ με τον Γιούργκεν Κλοπ © 2021 CLIVE BRUNSKILL / POOL GETY / AP IMAGES

Στη Λίβερπουλ θα παραμείνει τα επόμενα χρόνια ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, καθώς οι "Reds" επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον 22χρονο δεξιό μπακ μέχρι το 2025

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την επέκταση τυης συνεργασίας της με τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους "Reds" μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ δεν δυσκολεύτηκε να υπογράψει το νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, καθώς ουδέποτε έδειξε τάσεις φυγής, ενώ υπό την καθοδήγηση του Γιούργκεν Κλοπ εξελίσσεται διαρκώς.

Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις στις οποίες προχώρησε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ο Άρνολντ αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ από το 2016. Συνολικά έχει αγωνιστεί 179 φορές, έχοντας απολογισμό 10 γκολ και 44 ασίστ.

Ο Άρνολντ ανέφερε μεταξύ άλλων: "Είμαι πολύ χαρούμενος και αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για εμένα που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τη Λίβερπουλ. Ήταν μία απόφαση που δεν σκέφτηκα πραγματικά καθόλου, ώστε να την πάρω".

"Τόσο εγώ όσο και ο σύλλογος βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και γι’ αυτό ήθελα να παραμείνω στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ