ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Liverpool Echo: "Ο Τσιμίκας θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες τη νέα σεζόν"

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ © 2020 PETER POWELL / POOL VIA AP

Ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες τη νέα χρονιά, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ θα "υποχρεωθεί" να ανοίξει το ροτέισον.

Δημοσίευμα της "Liverpool Echo" ιστοσελίδας που ειδικεύεται σε θέματα της Λίβερπουλ, αναφέρει ότι ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες την επόμενη σεζόν.

Αυτό το δημοσίευμα έρχεται κόντρα στα σενάρια που ανέφεραν ότι είναι πολύ πιθανό ο 25χρονος αριστερός μπακ να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι ο Κλοπ τη νέα σεζόν θα υποχρεωθεί να ανοίξει το ροτέισον τη νέα σεζόν σε όλες τις θέσεις, προκειμένου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Στο κομμάτι του αριστερού μπακ, ο Ρόμπερτσον ήταν αυτός που τράβηκε το κουπί όλη τη χρονιά, παίζοντας και στα 38 παιχνίδια στην Premier League, με τον Τσιμίκα να χάνει αρκετά παιχνίδια, λόγω τραυματισμών και κορονοϊού.

Φέτος ο Τσιμίκας μέτρησε όλες και όλες επτά συμμετοχές, εκ των οποίων δύο ολιγόλεπτες στο πρώταθλημα, κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπέρνλι. Ο Γερμανός τεχνικός τον χρησιμοποιήσε περισσότερο στο Champions League, λόγω της εμπειρίας που είχε σε αυτή τη διοργάνωση με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ