ΑΕΚ

Λιβάγια: "Δεν με έχει επηρεάσει το θέμα του συμβολαίου"

Ο Μάρκο Λιβάγια στο Ζόρια - ΑΕΚ για το Europa League
Ο Μάρκο Λιβάγια στο Ζόρια - ΑΕΚ

Ο MVP της ΑΕΚ κόντρα στη Ζόρια, Μάρκο Λιβάγια αναφέρθηκε στην προσωπική εμφάνισή του, στη γενικότερη καλή εικόνα της Ένωσης, αλλά και στο θέμα του συμβολαίου του. (VIDEO)

Η ΑΕΚ επικράτησε 4-1 της Ζόρια στην Ουκρανία, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Λιβάγια που σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κροάτης μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και αναφέρθηκε στην προσωπική εμφάνισή του, στη γενικότερη καλή εικόνα, αλλά και στο θέμα του συμβολαίου του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά πως έπρεπε να κάνουμε μία νίκη. Γνωρίζαμε ότι ήταν ένας... τελικός για εμάς διότι προερχόμασταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Αποδώσαμε αυτά που θέλαμε, είμαστε χαρούμενοι αλλά σήμερα θα χαρούμε και πλέον έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή απέναντι στον Άρη".

Για την σημασία της νίκης όσον αφορά την εξέλιξη του ομίλου: "Είναι το τρίτο παιχνίδι από τα έξι, έχουμε τη Ζόρια εντός έδρας, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως... τελικό. Παίρνοντας τη νίκη κόντρα στη Ζόρια, θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα στη συνέχεια για την πρόκριση".

Για την προσωπική του εμφάνιση και το γκολ του είπε: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλες φορές η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα, άλλες δεν σου κάνει το χατίρι. Όμως είμαι χαρούμενος για τη εμφάνιση και την νίκη της ομάδας, αυτό είναι το σημαντικότερο. Μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε ως ομάδα. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο διότι έχουμε την ποιότητα ως ομάδα. Αν σκοράρω θα είναι καλό αλλά πρώτα έρχεται η νίκη της ομάδας".

Όσον αφορά τη χρονιά και το συμβόλαιο του: "Δεν θεωρώ πως το θέμα του συμβολαίου με έχει επηρεάσει. Θεωρώ πως όλες οι ομάδες τη φετινή σεζόν πρέπει να τα κάνουν όλα γρήγορα. Δεν είχαμε χρόνο για προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια. Η χρονιά είναι περίεργη, μιας και είναι πολύ σύντομη, δεν έχουμε κάνει σωστή προετοιμασία και δίνουμε συνέχεια αγώνες. Όλοι είναι επηρεασμένοι αυτή την σεζόν λόγω του κορονοϊού".

TAGS ΑΕΚ EUROPA LEAGUE ΖΟΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ