ΑΕΚ

Λιβάγια: "Μιλάω μόνο με την ΑΕΚ, νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον"

Ο Μάρκο Λιβάγια στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο
Ο Μάρκο Λιβάγια στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο EUROKINISSI

Ο Μάρκο Λιβάγια ξεκαθάρισε ότι μιλάει μόνο με την ΑΕΚ και καμία άλλη ομάδα, ενώ τόνισε ότι θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Ένωσης για το συμβόλαιο στο άμεσο μέλλον.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τους Ολιβέιρα και Λιβάγια και μπορεί ο Χριστοδουλόπουλος να της έβαλε άγχος στα τελευταία λεπτά, αλλά πανηγύρισε τη νίκη (2-1) - τέταρτη διαδοχική με τον Χιμένεθ - επί του Ατρομήτου με τον σκόρερ του δεύτερου γκολ της Ένωση να ξεκαθαρίζει σε δηλώσεις του στη NOVA ότι μιλάει μόνο με την ΑΕΚ και με καμία άλλη ομάδα, ενώ τόνισε ότι θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Ένωσης για το συμβόλαιο στο άμεσο μέλλον.

"Είμαι χαρούμενος αλλά ακόμα περισσότερο χαρούμενος που κερδίσαμε. Είμαστε σε καλό δρόμο, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά ενώ παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος είχε κοντά τις γραμμές, δεν μας έδιναν χώρους και αυτό μας δυσκόλεψε. Στο δεύτερο είχαμε κατοχή, ανοίξαμε το γήπεδο, εκμεταλλευτήκαμε το πλάτος και αυτό ήταν το κλειδί", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τα στοιχεία που έχει φέρει ο Χιμένεθ: "Η ενέργειά του. Ξέρει να μιλήσει την κατάλληλη στιγμή στον παίκτη στο κατάλληλο χρόνο. Ξέρει να δίνει κίνητρο στους παίκτες και αυτό είναι το κλειδί".

Για το συμβόλαιο: "Γνωρίζω πως ο κόσμος θέλει να μάθει. Εγώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλάω με καμία άλλη ομάδα. Θα έχουμε μια νέα συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ στο άμεσο μέλλον".

Για το ότι ο Χιμένεθ είπε ότι θα ήταν χαρούμενος αν ο Λιβάγια μείνει στην ΑΕΚ: "Με χαροποιεί όταν ο προπονητής λέει καλά λόγια για μένα. Με την οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι εδώ, ο Μανόλο γνωρίζει τα χαρακτηριστικά μου και που θέλω να παίζω. Εγώ δίνω το 100% και θα δούμε τι θα γίνει. Θα ήθελα να μείνω, φυσικά. Αυτή η ομάδα μου έδωσε τη δυνατότητα να έχω μια κανονικότητα, αλλά θα πρέπει να μιλήσουμε. Ψυχολογικά είμαι καλά. Δεν έχω παίξει και τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα όσο πέρυσι, αλλά πέρα από τις θέσεις που παίζω, προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ