LIGUE 1

Λιόν - Μονακό 2-0: Πήρε το ντέρμπι και προσπέρασε στη βαθμολογία

Ο Καρλ Τοκό Εκαμπί της Λιόν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μονακό για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
Ο Καρλ Τοκό Εκαμπί της Λιόν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μονακό για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 © 2021 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Η Λιόν ήταν η νικήτρια με 2-0 του μεγάλου παιχνιδιού της 10ης αγωνιστικής στη Ligue 1 με αντίπαλο τη Μονακό.

Η Λιόν ήταν αποτελεσματική και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο μεγάλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Ligue 1 με αντίπαλο τη Μονακό. Το 2-0 τη φέρνει πάνω από τους Μονεγάσκους στο βαθμολογικό πίνακα και σε τροχιά Ευρώπης.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο 1ο ημίχρονο, αν και οι γηπεδούχοι είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες. Δύο φορές η μονομαχία του Καρλ Τοκό Εκαμπί με τον Αλεξάντερ Νίμπελ βρήκε νικητή τον Γερμανό τερματοφύλακα, που κράτησε ανέπαφη την εστία του, όσο οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν.

Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε δραστικά. Η κατοχή της μπάλας μονιμοποιήθηκε άνω του 60% υπέρ των "γκον", που στο 75' βρήκαν εν τέλει το γκολ που άξιζαν με τον Τοκό Εκαμπί. Ο αγώνας πήρε καλό ρυθμό, η μπάλα πατούσε στις δύο περιοχές, όμως η Λιόν ήταν αυτή που βρήκε ξανά γκολ, με τον Τζέισον Ντεναγέρ στο τέλος.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής στη Ligue 1

Η βαθμολογία της Ligue 1

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ