LIGUE 1

Λιόν - Μαρσέιγ: -1 στη Λιόν και επανάληψη του αγώνα για το αντικείμενο στον Παγέτ

Ο Ντμιτρί Παγέτ της Μαρσέιγ αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο ύστερα από αντικείμενο που δέχθηκε από φίλαθλο της Λιόν σε αγώνα για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Ντμιτρί Παγέτ της Μαρσέιγ αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο ύστερα από αντικείμενο που δέχθηκε από φίλαθλο της Λιόν σε αγώνα για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 © 2021 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Ο Αθλητικός Δικαστής της Ligue 1 αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα ανάμεσα σε Λιόν και Μαρσέιγ, που διεκόπη για το αντικείμενο στον Ντμιτρί Παγέτ. Ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού στη Λιόν.

Σχεδόν δύο βδομάδες μετά τη διακοπή του αγώνα της Λιόν με τη Μαρσέιγ, εξαιτίας του αντικειμένου που χτύπησε τον Ντμιτρί Παγέτ στο πρόσωπο, ο Αθλητικός Δικαστής της Ligue 1 αποφάσισε την επανάληψή του.

Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου, με τις Αρχές να αποφασίζουν την επανάληψη της αναμέτρησης πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά και την αφαίρεση ενός βαθμού για τη Λιόν στον βαθμολογικό πίνακα της Ligue 1.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι διεκόπη μόλις στο 8ο λεπτό, όταν οπαδός των γηπεδούχων πέταξε μπουκάλι και χτύπησε στο πρόσωπο τον Ντμιτρί Παγέτ που προσπαθούσε να εκτελέσει κόρνερ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έπεσε στο έδαφος και αμέσως το παιχνίδι διεκόπη, με τον γιατρό των Μασσαλών να του δίνει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Ντμιτρί Παγέτ σηκώθηκε πιάνοντας το πρόσωπό του και υποβασταζόμενος αποχώρησε για τα αποδυτήρια, μαζί με τους συμπαίκτες του.

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ