LIGUE 1

Λιόν - Λιλ 0-1: Προσπέραση στη βαθμολογία και στο βάθος Ευρώπη

Ο Λούκας Πακετά της Λιόν μονομαχεί με τον Ζοζέ Φόντε της Λιλ για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022
Ο Λούκας Πακετά της Λιόν μονομαχεί με τον Ζοζέ Φόντε της Λιλ για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Η ανάκαμψη της Λιλ συνεχίζεται και αυτήν τη φορά η νίκη απέναντι στη Λιόν την έφερε από πάνω στη βαθμολογία και ακόμα πιο κοντά σε ένα ευρωπαϊκό "εισιτήριο" από τη Ligue 1.

Η Λιόν είχε την κυριαρχία στο "Γκρουπάμα", η Λιλ την ουσία και το 1-0 για την 26η αγωνιστική της Ligue 1 έφερε τους πρωταθλητές ακόμα πιο κοντά σε ένα ευρωπαϊκό πλασάρισμα για τη νέα σεζόν.

Το γκολ του Γκάμπριελ Γκούντμουντσον στο 35ο λεπτό επετεύχθη κόντρα στη ροή του αγώνα, αφού οι "γκον" είχαν διαρκώς την μπάλα στα πόδια τους και είχαν και αρκετές τελικές.

Μάλιστα, στο 2ο ημίχρονο η Λιλ οπισθοχώρησε ακόμη περισσότερο, αλλά τη μοναδική φορά που οι παίκτες του Πέτερ Μπος έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα, ο Λούκας Πακετά είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον Λέο Ζαρντίμ για να του κλέψει την μπάλα.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ