ΓΑΛΛΙΑ

Λιόν - Αζαξιό 5-1: Πρόκριση με πάρτι κόντρα στην παρέα του Λάτσι

Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ του Μέμφις Ντεπάι σε αναμέτρηση κόντρα στην Στρασμπούρ για την Ligue 1
Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ του Μέμφις Ντεπάι σε αναμέτρηση κόντρα στην Στρασμπούρ για την Ligue 1 Ⓒ 2021 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Η Λιόν δεν συνάντησε αντίσταση από την Αζαξιό του Καζίμ Λάτσι, τη συνέτριψε με 5-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Εύκολο έργο είχε η Λιόν το βράδυ της Τρίτης (9/2) υποδεχόμενη την Αζαξιό της Ligue 2. Οι γκον πήραν άνετη πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου με σκορ 5-1.

Ο Ντεπάι άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, ενώ ο Σλιμανί στο 22ο έκανε το 2-0. Ο Κορνέ ύστερα από δύο λεπτά (24') διεύρυνε το προβάδισμα σε 3-0, ενώ η Λιόν πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με σκορ 4-0 χάρη στο γκολ του Σερκί στο 38'.

Το 5-0 ήλθε από τον Αουάρ με εκτέλεση πέναλτι στο 78', ενώ το μόνο που κατάφερε η Αζαξιό ήταν να μειώσει με τον Νουρί (με πέναλτι) στο 90' και να διαμορφώσει το τελικό σκορ (5-1).

Στην ενδεκάδα της ομάδας από την Κορσική ξεκίνησε ο Καζίμ Λάτσι. Ο πρώην μέσος των Ολυμπιακού, ΑΠΟΕΛ και Λεβαδειακού αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Μικαέλ Μπαρετό.

Photo credits: ⓒ 2021 Laurent Cipriani/Associated Press

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ