PREMIER LEAGUE

Λιντς - Τότεναμ 3-1: Ψαλιδίστηκαν οι ελπίδες των σπιρουνιών για Champions League

Leeds United's Stuart Dallas, left, is congratulated by teammate Luke Ayling after scoring his team's first goal during the English Premier League soccer match between Leeds United and Tottenham Hotspur at Elland Road in Leeds, England, Saturday, May 8, 2021. (AP Photo/Oli Scarff/Pool)
Leeds United's Stuart Dallas, left, is congratulated by teammate Luke Ayling after scoring his team's first goal during the English Premier League soccer match between Leeds United and Tottenham Hotspur at Elland Road in Leeds, England, Saturday, May 8, 2021. (AP Photo/Oli Scarff/Pool) @ 2021 OLI SCARFF/ASSOCIATED PRESS

Η Λιντς επικράτησε δίκαια 3-1 της Τότεναμ στο "Έλαντ Ρόουντ" και την εκτροχίασε από τη μάχη για την έξοδο στο Champions League μέσω του πλασαρίσματος στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας (VIDEOS).

Μέχρι πρότινος η Λιντς δεν είχε καταφέρει ποτέ στη φετινή Premier League να νικήσει εντός έδρας ομάδα που ήταν ψηλότερα από εκείνη στη βαθμολογία, όμως το απόγευμα του Σάββατου (8/5) το πέτυχε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αφού έριξε στο καναβάτσο με 3-1 την Τότεναμ και ουσιαστικά της αφαιρεί πάρα πολλές ελπίδες στη μάχη της εισόδου στο νέο Champions League.

Η ομάδα του Μαρσιέλο Μπιέλσα άνοιξε το σκορ μόλις στο 13' με τον Ντάλας που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ρεγκιλόν και εκτέλεσε από κοντά τον Λιορίς, με την Τότεναμ να ισοφαρίζει στο 25' με το 17ο φετινό γκολ του Σον (από την πρώτη φετινή ασίστ του Ντέλε Άλι) και τους γηπεδούχους να ξαναπαίρνουν το προβάδισμα στο 42' με τον "συνήθη ύποπτο" Μπάμφορντ που έφτασε τα 15 γκολ στη φετινή Premier League.



Στο δεύτερο ημίχρονο τα παγώνια ήταν πιο επικίνδυνα σε σύγκριση με την αντίπαλό τους και βρήκαν τρόπο να κλειδώσουν τη νίκη και να τελειώσουν το ματς στο 84' με τις δύο πρώτες αλλαγές του Μπιέλσα: ο Ραφίνια έβγαλε την ασίστ και ο Ροντρίγκο νίκησε με ψύχραιμο πλασέ τον Λιορίς για να γράψει το τελικό 3-1.

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Έιλινγκ, Γιουρέντε, Στράουκ, Αλιόσκι, Κοχ, Ντάλας, Κλιχ (90' Φίλιπς), Ρόμπερτς (58' Ραφίνια), Χάρισον, Μπάμφορντ (79' Ροντρίγκο)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Οριέ, Αλντερβέιρελντ, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Λο Σέλσο (80' Εντομπελέ), Χόιμπιεργκ, Μπέιλ (67' Μόουρα), Άλι (67' Λαμέλα), Σον, Κέιν

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 35ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 7 Μαΐου

Λέστερ - Νιούκαστλ 2-4 (80' Ολμπράιτον, 87' Ιχεανάτσο / 22' Γουίλοκ, 34' Ντάμετ, 64' 74 Γουίλσον)

Σάββατο 8 Μαΐου

Λιντς - Τότεναμ 3-1 (13' Ντάλας, 42' Μπάφορντ, 84' Ροντρίγκο / 25' Σον)

Σέφιλντ - Κρίσταλ Πάλας 0-2 (2' Μπεντέκε, 88' Έζε)

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι (19:30)

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον (22:15)

Κυριακή 9 Μαΐου

Γουλβς - Μπράιτον (14:00)

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:05)

Γουέστ Χαμ - Έβερτον (18:30)

Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ (21:00)

Δευτέρα 10 Μαΐου

Φούλαμ - Μπέρνλι (22:00)

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Oli Scarff/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ