ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Λίνγκαρντ: "Έπινα πριν κοιμηθώ για να απαλύνω τον πόνο από το κράξιμο που δεχόμουν"

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ στο Νότιγχαμ - Τότεναμ
Ο Τζέσε Λίνγκαρντ στο Νότιγχαμ - Τότεναμ © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ δήλωσε ότι στο παρελθόν χρειάστηκε να καταφύγει στο αλκοόλ για να μπορέσει να βρει ηρεμία από όσα άσχημα περνούσε εκείνη την περίοδο λόγω του κραξίματος που δεχόταν

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε σε προβλήματα που αντιμετώπισε με την ψυχική του υγεία συγκεκριμένα την περίοδο 2019-20 που δεχόταν αρκετό κράξιμο από τους οπαδούς και την ίδια στιγμή η μητέρα του ταλαιπωρούνταν με την κατάθλιψη.

Ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι υπήρχε μια περίοδος που βρήκε... καταφύγιο στο αλκοόλ πριν κοιμηθεί, αν και παραδέχθηκε ότι πλέον το έχει κόψει και έχει συνειδητοποιήσει ότι του έκανε ζημιά αυτό.

Για το πώς αντιμετώπιζε ο ίδιος το πρόβλημά του όταν δεχόταν αρκετό κράξιμο: "Έπινα πριν πάω στο κρεβάτι, είχα ένα τελευταίο βραδινό ποτό, Κοιτάω τώρα πίσω και σκέφτομαι τι έκανα; Αλλά χρειαζόμουν κάτι για να προσπαθήσω να απαλύνω τον πόνο. Προσπαθούσα να ξεχάσω ότι συνέβαινε. Αλλά το έκανε δέκα φορές χειρότερα.

Δέχεσαι αυτή την τόσο πολλή προσβολή και ήμουν ήδη αρκετά επηρεασμένος και ταυτόχρονα έπρεπε να παίξω καλά. Περνάω ήδη πράγματα για τα οποία δεν ξέρεις. Ένιωσα ότι ο κόσμος ήταν στους ώμους μου".

Για την κατάθλιψη που αντιμετώπισε η μητέρα του εκείνη την περίοδο και τις ευθύνες που είχε εκείνος: "Η κατάθλιψη ήταν τόσο κακή που δεν μπορούσε πραγματικά να ανταπεξέλθει και έπρεπε να φύγει και να ζητήσει βοήθεια

Αλλά αφήνοντάς με με τη μικρή μου αδερφή που ήταν 11 ετών τότε και τον μικρό μου αδερφό που ήταν 15 ετών, για μένα, εξακολουθούσα να περνώ και τα δικά μου πράγματα.

Οπότε δεν ήμουν πραγματικά ο μεγάλος αδερφός που ήθελαν εκείνη την εποχή. Πάντα έχουν πλάκα, χαμογελαστοί, ενώ ο Χέσε περνούσε τα δικά μου πράγματα, οπότε ήμουν σε αυτόματο πιλότο.

Απλώς δεν ήμουν εκεί, ψυχικά δεν ήμουν εκεί. Ήμουν στο γήπεδο αλλά δεν ήθελα να είμαι στο γήπεδο, δεν ήθελα να παίξω. Δεν ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, δεν θα το είχα εγκαταλείψει ποτέ, αλλά χρειαζόμουν ένα διάλειμμα".

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ