ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λίνεν: "Ξέρουμε πως θα παίξουμε"

Λίνεν: "Ξέρουμε πως θα παίξουμε"
INTIME SPORTS

Ο Έβαλντ Λίνεν δεν φαίνεται να προβληματίζεται για την... άγνωστη Μπέσα, καθώς όπως υπογράμμισε αυτός και οι παίκτες του ξέρουν πως θα παίξουν κόντρα στους Αλβανούς.

O Γερμανός τεχνικός στην πρώτη του επίσημη συνέντευξη Τύπου ως προπονητής του Ολυμπιακού, αρνήθηκε να κάνει πρόβλεψη για αποτέλεσμα και εκπλήξεις, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για το ρόστερ της ομάδας.

Για το αν τον προβληματίζει το άγνωστο: "Το πιο σημαντικό είναι ότι ξέρουμε πώς θέλουμε να παίξουμε. Φυσικά έχουμε κάποιες πληροφορίες για τον αντίπαλο, στείλαμε κατασκόπους για να την δουν σε έναν αγώνα. Έχουμε δει έναν αγώνα, αλλά δεν ξέρουμε αν θα ξεκινήσουν με την ίδια ενδεκάδα στον αγώνα που παρακολουθήσαμε.

Επίσης είχα πληροφορίες από την περσινή χρονιά, στατιστικά παικτών σχετικά με τα γκολ και ποιοι έπαιζαν. Νομίζω ότι έχουμε ό,τι μπορούσαμε να έχουμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση και ξέρουμε ότι και οι αντίπαλοι έχουν ισχυρό κίνητρο".

Για το γεγονός πως ξεκινούν νωρίς τις υποχρεώσεις: "Είναι το ίδιο και για την Μπέσα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι και στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα μετά από τρεις εβδομάδες κανείς δεν μπορεί να είναι 100% έτοιμος όσο αφορά στη φυσική κατάσταση. Θα είμαστε όμως όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Για μένα είναι το πιο σημαντικό να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Θα παλέψουν, θα τρέξουν όσο περισσότερο μπορούν. Από την άληλ θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να δείξουμε αυτοπεποίθηση και θέληση για να περάσουμε στον επόμενο γύρο".

Για τις πολλές απουσίες που έχει ο Ολυμπιακός και για ενδεχόμενη έκπληξη: "Δεν μιλάω για τους παίκτες που λείπουν, αλλά μόνο για αυτούς που είναι εδώ. Σίγουρα λείπουν κάποιοι ποδοσφαιριστές όπως οι Ματ και Μέλμπεργκ που είναι τιμωρημένοι. Οι Τοροσίδης και Αβραάμ έρχονται από διακοπές και άλλοι καινούριοι όπως οι Ιμπαγάσα και Ρόμενταλ μόλις ήρθαν στην ομάδα".

Για το αν η ισοπαλία είναι κακό αποτέλεσμα: "Οι παίκτες που λείπουν δεν θα μας βοηθήσουν εδώ. Αυτοί οι παίκτες που βρίσκονται εδώ είναι σε υψηλότερη κατάσταση από αυτούς που λείπουν".

Για τον στόχο της ομάδας: "Στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και εκπλήξεις. Αν περιμένετε να σας πω ότι θα γίνει έκπληξη αύριο ή οτιδήποτε άλλο, εγώ μιλάω αποκλειστικά για την ομάδα μου. Για σένα μπορεί να είναι μία έκπληξη, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για το γεγονός πως οι Μοντεστό και Χολέμπας είναι νέοι στην ομάδα: "Οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Ο Μοντέστο έκανε προπόνηση για τρεις με τέσσερις εβδομάδες Μιλάνε όλοι τη γλώσσα του ποδοσφαίρου. Ο Χόλεμπας έχει ξεκινήσει δύο-τρεις εβδομάδες την προετοιμασία του, είναι επαγγελματίες και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν".

Γκαλίτσιος: "Συγκεντρωμένοι για την πρόκριση"

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος στάθηκε στην συγκέντρωση που απαιτείται προκειμένου να έρθει η πρόκριση.

Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα: "Είναι σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Είχαμε κάποιο χρόνο να προετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα αλλά θα πρέπει να αποδώσουμε βάσει των δυνατοτήτων μας και συγκεντρωμένοι για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για τα δυνατά σημεία της Μπέσα: "Δεν θέλω να αναφερθώ στην κατάσταση της αντίπαλης ομάδας. Αν κάνουμε τα δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο, θα μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς".

Για το αν έχει παρακολουθήσει αλβανικό ποδόσφαιρο: "Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθώ αρκετά το αλβανικό πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στην αυριανή μας αντίπαλο. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ