ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λίνεν: "Όλοι φταίμε"

Λίνεν: "Όλοι φταίμε"
Λινεν

Ο Έβαλντ Λίνεν έστειλε μήνυμα ανασύνταξης στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τη δύσκολη συνέχεισ

« Μίλησα με τους παίκτες μου και τους είπα ότι πρέπει να ξεχάσουν το παιχνίδι με την Μπορντό. Η Βέροια είναι μία ομάδα που νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική και έχει πλέον νέο προπονητή. Θα είναι δύσκολο το ματς και ίσως να μην κάνουμε τόσες ευκαιρίες όσες στο παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε περήφανοι»

Αναφορικά με την φετινή πορεία στην Ευρώπη, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» είπε: « Είμαστε περήφανοι γι' αυτά που πετύχαμε στο Kύπελλο UEFA, από το πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία με τη Σοσό έως και το τελευταίο με την Μπορντό. Από τη συμμετοχή μας αυτή κρατάμε μόνο τα καλά, ενώ πρέπει να πάρουμε μαθήματα από τα αρνητικά. Είμαστε απίστευτα απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό. Θα μπορούσαμε, τόσο στο παιχνίδι της Αυστρίας, όσο και σε αυτό με την Μπορντό, να έχουμε νικήσει με άνεση. Μετά το 2-0 όλοι νόμιζαν ότι προκριθήκαμε, με αποτέλεσμα να μην είμαστε προσεκτικοί. Ενδεχομένως κάποια στιγμή μέσα στον αγώνα να υποτιμήσαμε την Μπορντό. Ίσως τελικά και να μην αξίζαμε να περάσουμε».

«Οι ευθύνες σε όλους»

Σχετικά με τις ευθύνες για τον αποκλεισμό, ο Έβαλντ Λίνεν δήλωσε:« Τώρα δεν είναι σοβαρό να ψάξουμε για το ποιος φταίει. Όλοι φταίμε στις ήττες, όπως και όλοι πανηγυρίζουμε στις νίκες. Μετά το τέλος ενός αγώνα πολλά μπορείς να πεις για το τι έπρεπε να κάνεις».

Μετεγγραφικά

Τέλος σε ερώτηση για τα μετεγγραφικά ο Γερμανός προπονητής απάντησε: « Δεν έχουμε τις οικονομικές δυνατότητες για μεγάλα ανοίγματα. Έχω ξαναπεί ότι, αν φύγει ο Γκάσπαρ, που εγώ το θεωρώ δεδομένο, θα πρέπει να πάρουμε έναν κεντρικό αμυντικό. Επίσης, αν πουλήσουμε κάποιον, θα βρούμε τα χρήματα για να κάνουμε κι άλλη μεταγραφή. Ωστόσο, έχουμε πάρει ήδη τον Χούτο, ενώ περιμένουμε και τον Ντελούρα».

Η βράβευση του Τζιμπούρ

Στο μεταξύ Πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Ραφίκ Τζιμπούρ ως MVP της 12ης αγωνιστικής από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Γιώργο Σκρέκη. Στα πλαίσια της βράβευσης ο Γιώργος Σκρέκης δήλωσε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που απονέμω το βραβείο του ΠΣΑΠ σε ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου. Εύχομαι στον Ράφικ να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και στο τέλος του Πρωταθλήματος της Super League να βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Ο Πανιώνιος έχει μεγάλη παράδοση στους πρώτους σκόρερ και εύχομαι ολόψυχα ο Ράφικ να τη συνεχίσει».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Ράφικ Τζιμπούρ που δήλωσε: « Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που λαμβάνω αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με ψήφισαν όπως επίσης τους ανθρώπους του Πανιωνίου, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό team και τη διοίκηση. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω τον Πανιώνιο να πετύχει τους στόχους του».

















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ