ΑΕΚ

Λίνεν: "Ο Χολέμπας μου είπε ότι έκανε χέρι"

Λίνεν: "Ο Χολέμπας μου είπε ότι έκανε χέρι"
INTIME SPORTS

Παρότι το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο για την ομάδα του και τον ίδιο, ο Έβαλντ Λίνεν, είδε μια σωστή αντίδραση από τους παίκτες του μέχρι την αποβολή αλλά και το δεύτερο γκολ του Μήτρογλου. Τι είπε για τους παίκτες του αλλά και τον διαιτητή που αδίκησε την ΑΕΚ.

Ο Γερμανός τεχνικός του δικεφάλου, αρχικά παραδέχτηκε πως το αποτέλεσμα ήταν βαρύ και πως ήταν ανόητο να παίξει η ΑΕΚ μετά το 0-2 τόσο ψηλά, αλλά όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: "για να είμαι ειλικρινής είμαι περήφανος για την ομάδα και τους παίκτες μου"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έβαλντ Λίνεν:

- Αρχικά δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ

"Φυσικά το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ άσχημο για εμάς. Αλλά για να είμαι ειλικρινής είμαι περήφανος για την ομάδα και τους παίκτες μου. Τους είπα ότι αυτό ήταν ένα παιχνίδι για να βελτιωθούμε, να μάθουμε από αυτό για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται για να πάρουμε οπωσδήποτε βαθμούς που χρειαζόμαστε.

Είμαι περήφανος όπως παίξαμε. Στο πρώτο μισάωρο τους πιέσαμε, δεν είχαν καμία ευκαιρία. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας παρότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποια ευκαιρία.

Παρότι κάναμε αυτό το ηλίθιο λάθος (πέναλτι), το οποίο μας άλλαξε όλα τα σχέδια για να πιέσουμε ψηλά. Με έναν παίκτη αλλάξαμε τα πλάνα μας. Χάθηκε μια ευκαιρία για ένα πέναλτι το οποίο όλοι είπαν ότι ήταν ακόμα και ο Χολέμπας. Θα άλλαζε η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας εάν γινόταν εκεί το 1-1.

Μετά το δεύτερο γκολ του Μήτρογλου, η ψυχολογία μας έπεσε και ήταν πολύ δύσκολο να ανταποκριθούμε. Τα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά ήταν αχρείαστα. Το 2-0 θα ήταν ενα αποδεκτό αποτέλεσμα, αλλά το 4-0 είναι βαρύ, ειδικά για την προσπάθεια που θέλουμε να κάνουμε και για την διαφορά των γκολ που χρειαζόμαστε.

Δεν θέλω να μιλάω για τον διαιτητή, στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλός, έκανε καταπληκτική δουλειά, αλλά στο σημερινό παιχνίδι κάποιες αποφάσεις δεν τις κατάλαβα. Στο δεύτερο ημίχρονο άκουσα τους βοηθούς να μιλάνε στον διαιτητή να δώσει το φάυλ, αλλά ο διαιτητής δεν το έκανε. Ο ίδιος ο Χολέμπας μου είπε ότι έκανα χέρι και ο διαιτητής είπε πως ήταν ακούσιο. Είναι κρίμα για την ομάδα, γιατί άξιζε κάτι καλύτερο από τον διαιτητή".

- Για το αν καταφέρει η ΑΕΚ, λόγω του νεαρού της ηλικίας, να ξεπεράσει το βαρύ αποτέλεσμα

"Θεωρώ πως η ομάδα θα αποβάλει σύντομα την απογοήτευση από το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν ωφελεί να κοιτάμε το παρελθόν, αλλά το παρόν και το μέλλον. Θέλω να δω την ομάδα να δουλεύει και είναι δική μου δουλειά να κοιτάω μπροστά και να βοηθάω τους παίκτες μου".

- Για το αν ήταν ανώφελο μετά το 2-0 να παίξει η ΑΕΚ τόσο ανοιχτά

"Είπα ότι με το 0-2 είναι ανόητο να ανοιχτούμε, αλλά οι παίκτες θέλανε να βγούνε μπροστά. Μου δείξανε ένα πείσμα που μου άρεσε. Μια σωστή νοοτροπία. Ο Κατίδης ήθελε να πιέσει και να τρέξει μπροστά. Από εκεί και πέρα, δεν είχαμε ευκαιρίες, αλλά αν παίζαμε κανονικά με 11 παίκτες σε όλο το ματς θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κινδύνους και να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ