ΑΕΚ

Λίνεν: "Απαράδεκτη διαιτησία. Δεν σέβονται την ΑΕΚ"

Λίνεν: "Απαράδεκτη διαιτησία. Δεν σέβονται την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Με σκληρά λόγια για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανθρακικό μίλησε ο Έβαλντ Λίνεν, τονίζοντας πως δεν σέβονται την ιστορία της ΑΕΚ.

Δυσαρεστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο μέρος εμφανίστηκε ο Έβαλντ Λίνεν, μα πολύ περισσότερο από την απόδοση και τις αποφάσεις του διαιτητή.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως το γκολ του Παπαδόπουλου είναι οφσάιντ, ενώ δεν δόθηκε πέναλτι στον Παυλή, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ο διαιτητής δεν σέβεται την προσπάθεια της ΑΕΚ.

"Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις δύο ομάδες, που έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να κυκλοφορήσουν την μπάλα.

Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έκανε ευκαιρίες ο Πανθρακικός. Εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό, αλλά θα έπρεπε να αγωνιστούμε πιο έξυπνα, ειδικά στις τελικές προσπάθειές μας.

Ο Πανθρακικός σκόραρε αλλά ο Παπαδόπουλος ήταν σε θέση οφσάιντ, επίσης υπάρχει πέναλτι στον Παυλή και έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα. Οι διαιτητές κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά. Αν σφυρίζουν καλά κανείς δε θα ασχολείται μαζί τους, αλλά όταν κάνουν λάθη θα το λέμε. Μου αρέσει πως από τη στιγμή που επέστρεψα στην Ελλάδα, έχω αντιμετωπίσει καλές διαιτησίες.

Σήμερα ωστόσο ο διαιτητής επηρέασε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα και αυτό είναι απαράδεκτο. Η ΑΕΚ παλεύει για την επιβίωσή της, αλλά είναι κρίμα που δεν αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Στα τελευταία 15 λεπτά σήμερα, ο διαιτητής έκανε ό,τι μπορούσε για να μην πατήσει η ΑΕΚ την περιοχή. Ελπίζω στη συνέχεια να δω τις καλές διαιτησίες που είχαμε το προηγούμενο διάστημα.

Ενδεχομένως να μην κερδίζαμε αν δινόταν το πέναλτι και κόκκινη κάρτα στη φάση για την οποία διαμαρτυρόμαστε, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας, τον οποίο αξίζαμε και με το παραπάνω", δήλωσε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.

Για τις αλλαγές και αν βοήθησαν την ομάδα του δήλωσε: "Δεν είπα ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο σημερινό παιχνίδι, αλλά άξιζε κάτι παραπάνω και αδικήθηκε από κάποιες αποφάσεις του διαιτητή. Όσον αφορά τις διαιτητικές αλλαγές, ήταν δύσκολο για οποιονδήποτε παίκτη να κάνει κάτι καλό σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ