ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λημνιός: "Με συγκίνησαν πολύ οι συμπαίκτες μου, ευχαριστώ και τον κόσμο"

Ο Λημνιός με πατερίτσες πριν από την αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στο Κόσοβο
Ο Λημνιός με πατερίτσες πριν από την αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στο Κόσοβο INTIME SPORTS

O Δημήτρης Λημνιός τόνισε πως συγκινήθηκε από τις αφιερώσεις που έκαναν προς το πρόσωπό του οι συμπαίκτες του στα γκολ επί του Κοσόβου και έστειλε μήνυμα πως θα επιστρέψει δυνατότερος μετά τον τραυματισμό του. Τι είπαν οι Βλαχοδήμος και Μπουχαλάκης.

Αναντίρρητα ο Δημήτρης Λημνιός ήταν ο μεγάλος άτυχος της Εθνικής Ελλάδας στο ξεκίνημα του υπέροχου ταξιδιού της στο φετινό Nations League αφού παράλληλα με το "4 στα 4" που πανηγύρισε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο ίδιος υπέστη σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) που θα τον κρατήσει για πολλούς μήνες εκτός δράσης.

Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός είναι όμως μαχητής και με δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του νικηφόρου (2-0) αγώνα με το Κόσοβο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως θα επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνηση που ένιωσε για τη στήριξη που έχει από τους συμπαίκτες του και τον κόσμο.

"Είναι η πρώτη φορά που τραυματίζομαι έτσι. Είμαι δυνατός χαρακτήρας, όμως και θα επιστρέψω δυνατότερος. Ευχαριστώ για τη στήριξη. Ήταν δύσκολο για εμένα όταν επέστρεψα στο γήπεδο και είδα το σημείο του τραυματισμού.

Με συγκίνησαν πολύ οι συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος και στενοχωρημένος ταυτόχρονα. Ευχαριστώ και τον κόσμο. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να επανέλθω το συντομότερο δυνατό. Το επόμενο 10ήμερο θα μπω στο χειρουργείο", δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Nova.

"Χαίρομαι τώρα που θα πάω σπίτι να δω την οικογένειά μου, αλλά χαίρομαι που κερδίσαμε και τα τέσσερα ματς και μπορούμε να πάμε χαρούμενοι για τις διακοπές μας.

Όλοι βάζουμε τα γκολ και όλοι κάνουμε άμυνα, είναι ομαδική δουλειά, όλοι θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν", δήλωσε στην κάμερα του ALPHA ο κίπερ της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τον Τάσο Μπακασέτα από την πλευρά του να αναφέρεται, μέσω δηλώσεων στην Nova, στη χαρά που έδωσε η Εθνική στον κόσμο και ταυτόχρονα στη στενοχώρια που ένιωσαν οι διεθνείς για τον τραυματισμό του Λημνιού:

"Έλειπε πολύ μια τέτοια βραδιά στην Εθνική. Προσπαθήσαμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά, παλέψαμε και για εμάς. Καταφέραμε κάτι που δεν είχαμε καταφέρει. Πήραμε την πρώτη θέση, οφείλαμε να το κάνουμε.

Ήταν δύσκολο για εμάς μετά το ματς με την Κύπρο, δεν χαρήκαμε, το κλίμα ήταν ιδιαίτερο λόγω του τραυματισμού του Λημνιού.

Τέτοιες καταστάσεις πρέπει να τις δεις θετικά γρήγορα. Μας έδωσε κίνητρο γιατί θέλαμε να χαρεί μαζί μας. Ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσει πιο δυνατός".

Δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού έκανε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, με τον μέσο του Ολυμπιακού να υπογραμμίζει: "Θεωρώ ότι ήταν πολύ σημαντικό για όλο το γκρουπ και όλα αυτά που προσπαθούμε να πετύχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Να τερματίσουμε πρώτοι και να ανεβούμε ένα γκρουπ. Χτίζουμε κάτι καλό, είμαστε μόνο στην αρχή.

Ήταν το καλύτερο τέλος για τη χρονιά. Ευελπιστώ να είναι μόνο η αρχή, έχουμε όρεξη και θέλουμε να πάμε βήμα βήμα, να ξαναφέρουμε την Εθνική εκεί που της αξίζει. Ξέρουμε τι αξίζουμε.

Στο τέλος αυτό μένει, ειδικά στις Εθνικές. Το βιώσαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, όπου παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε τα αποτελέσματα. Μέσα από το καλύτερο ποδόσφαιρο και την πειθαρχία πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Αυτό είναι που θα μας δώσει στο τέλος τις προκρίσεις. Νομίζω το κάθε ένα έχει και τον ρόλο του. Ξέρει ο καθένας τη δουλειά του. Όλα τα παιδιά έχουν διακρίσεις με τις ομάδες τους.

Έχουμε εμπειρία και όρεξη για να μπορούμε να πανηγυρίζουμε τίτλους και προκρίσεις".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ