LIGUE 1

Λιλ - Τρουά 2-1: Ένα αυτογκόλ στο τέλος έσωσε τους πρωταθλητές

Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ πανηγυρίζει με τον Μπουράκ Γιλμάζ γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Πιερ Μορουά", Λιλ | Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021
Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ πανηγυρίζει με τον Μπουράκ Γιλμάζ γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Πιερ Μορουά", Λιλ | Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 © 2021 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Η Λιλ δεν κατάφερνε να μετουσιώσει τις πολλές ευκαιρίες της σε γκολ και γι' αυτό χρειάστηκε βοήθεια από έναν παίκτη της Τρουά, με τον Ζιμί Ζιροντόν να σημειώνει αυτογκόλ και να δίνει τη νίκη 2-1 στους πρωταθλητές.

Η Λιλ πήρε μια δύσκολη νίκη επί της Τρουά με 2-1 για τη 17η αγωνιστική της Ligue 1 και συνεχίζει την προσπάθεια αναρρίχησης στο βαθμολογικό πίνακα, πλησιάζοντας τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά "εισιτήρια".

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε η βοήθεια ενός αντιπάλου, αφού στο 85ο λεπτό ο Ζιμ Ζιραντόν παρενέβη σε σουτ του Τζόναθαν Ντέιβιντ, ξεγέλασε τον τερματοφύλακά του και άθελά του έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Είχε προηγηθεί ένας αγώνας στον οποίο η Λιλ έχανε διαρκώς καλές ευκαιρίες, όμως η Τρουά είχε πάρει προβάδισμα από το 6' με τον Τριστάν Ντινγκόμ. Ο Ντέιβιντ στο 48' κατάφερε να ισοφαρίσει με το 11ο φετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα και τελικά η προσπάθειά του στο τέλος οδήγησε και στην ανατροπή.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ