ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμός για μία θέση στο "Μπερναμπέου": γέμισαν όλες οι πτήσεις για Μαδρίτη από Αργεντινή!

A general view of the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Friday, Nov. 30, 2018. The twice-postponed Copa Libertadores final between Argentina archrivals Boca Juniors and River Plate will be played in Madrid on Dec. 9. The second leg was supposed to be played last Saturday, but Boca players were injured when their bus was attacked by River fans. (AP Photo/Manu Fernandez)
A general view of the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Friday, Nov. 30, 2018. The twice-postponed Copa Libertadores final between Argentina archrivals Boca Juniors and River Plate will be played in Madrid on Dec. 9. The second leg was supposed to be played last Saturday, but Boca players were injured when their bus was attacked by River fans. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο δεύτερος τελικός του Libertadores θα γίνει στην Μαδρίτη όμως αυτό δεν εμποδίζει τους φιλάθλους από την Αργεντινή και όχι μόνο να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι για το μεγάλο ντέρμπι.

Ο τελικός των δύο κορυφαίων ομάδων της Αργεντινής με γηπεδούχο την Ρίβερ Πλέιτ πέρασε μέσα από χίλια κύματα, ωστόσο βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή και ο δεύτερος τελικός του Libertadores θα διεξαχθεί τελικά στις 9 Δεκεμβρίου στο σπίτι της Ρεάλ Μαδρίτης, το "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Μάλιστα, παρά τις ανησυχίες που εκφράστηκαν από πολλούς, για απουσία των φιλάθλων από την Αργεντινή από το μεγάλο ραντεβού, όλα δείχνουν πως αν και θα γίνει στην Μαδρίτη, ο τελικός θα έχει έντονο λάτιν χρώμα.

"Όλες οι πτήσεις που είναι να αναχωρήσουν τις ερχόμενες ημέρες από την Αργεντινή στην Μαδρίτη είναι γεμάτες. Και κοντεύουν να εξαντληθούν και οι θέσεις από Λίμα, Σάο Πάουλο και Μοντεβιδέο", τόνισε στον Τύπο της πατρίδας του ο Ραμόν Πουέρτα, πρέσβης της Αργεντινής στην Ισπανία, για να προσθέσει:

"Στους δρόμους της Αργεντινής αναμένουμε πάρα πολλούς Αργεντινούς αν σκεφτεί κανείς πως μέσα σε τρεις ώρες γέμισαν όλες οι πτήσεις. Πιστεύω πως στο τέλος το Μπερναμπέου θα αποδειχτεί μικρό σε σχέση με τον κόσμο που θα βρεθεί εδώ".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ