ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίβερ: Σκόραρε στον τελικό και ανακοίνωσε ότι φεύγει!

Gonzalo Martinez of Argentina's River Plate holds the trophy after defeating Argentina's Boca Juniors 3-1 in the Copa Libertadores final soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Dec. 9, 2018. (AP Photo/Andrea Comas)
Gonzalo Martinez of Argentina's River Plate holds the trophy after defeating Argentina's Boca Juniors 3-1 in the Copa Libertadores final soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Dec. 9, 2018. (AP Photo/Andrea Comas) AP PHOTO/ANDREA COMAS

Μετά το τέλος του τελικού του Copa Libertadores ο Γκονζάλο Μαρτίνες αποκάλυψε ότι θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τη Ρίβερ Πλέιτ και θα αγωνιστεί στις ΗΠΑ.

Δίχως αμφιβολία είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια στο ρόστερ της Ρίβερ Πλέιτ. Ο Γκονζάλο Μαρτίνες πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του στον τελικό του Copa Libertadores και λίγα λεπτά αργότερα ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο 25χρονος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όμως πολλές ομάδες είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Σύλλογοι τόσο από την Ευρώπη, όσο και από τις ΗΠΑ τον ήθελαν, όμως εκείνη που κέρδισε την υπογραφή του ήταν η Ατλάντα. "Ήταν ο σύλλογος που μου έδειξε ότι με θέλει περισσότερο, οι ομάδες από την Ευρώπη δεν έκαναν το ίδιο. Το σκέφτηκα αρκετά με την οικογένεια μου και τους μάνατζέρ μου και αποφάσισα ότι αυτό είναι το καλύτερο. Είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς και ελπίζω να γράψω ιστορία με τη φανέλα του" είπε μεταξύ άλλων στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Μαρτίνες αποκάλυψε επίσης πως δεν θα φύγει τώρα από την Ρίβερ, αλλά μετά το τέλος των υποχρεώσεων στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

Photo credits: AP Photo/Andrea Comas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ