ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίβερ - Μπόκα: Βρέθηκε η χώρα που θα γίνει ο δεύτερος τελικός!

Ρίβερ - Μπόκα: Βρέθηκε η χώρα που θα γίνει ο δεύτερος τελικός!

Όπως μεταδίδουν τα αργεντίνικα ΜΜΕ, ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς όχι μόνο δεν θα γίνει στην Αργεντινή, αλλά αναμένεται να διεξαχθεί σε άλλη ήπειρο!

Ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για τον χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς, που αναβλήθηκε το Σάββατο λόγω της επίθεσης στο πούλμαν των φιλοξενούμενων και μετά επ'αόριστον την Κυριακή.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της Ole, φαίνεται η ομοσπονδία της Αργεντινής είναι κοντά σε συμφωνία με το Κατάρ για να διεξαχθεί εκεί ο τελικός. Είναι μία κίνηση που σίγουρα δεν επιθυμούσαν οι ομάδες, καθώς ήθελαν να διεξαχθεί ο τελικός εντός συνόρων.

Ωστόσο υπό το κίνδυνο νέων επεισοδίων αναμένεται να πειστούν και να πούνε το "ναι" στην διεξαγωγή του αγώνα στην Ντόχα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 8, 13 ή 15 Δεκεμβρίου και το γήπεδο που αναμένεται να φιλοξενήσει την μεγάλη αναμέτρηση είναι το Khalifa Stadium.

Ρίβερ - Μπόκα: Βρέθηκε η χώρα που θα γίνει ο δεύτερος τελικός!

Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει πιο πιθανή την διεξαγωγή του τελικού στην ασιατική χώρα, είναι η μεγάλη συμφωνία ανάμεσα στην Conmebol και την Qatar Airways έως το 2022, που σίγουρα παίζει τον ρόλο της.

Όσον αφορά τα οικονομικά κέρδη για τις ομάδες: 5.250.000 δολάρια για τον νικητή, 2.350.000 δολάρια περίπου για τον ηττημένο, ενώ και οι δύο ομάδες αναμένεται να μεταφερθούν δωρεάν στο Κατάρ, έχοντας μαζί η καθεμία 40 άτομα αντιπροσωπεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ