ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίβερ - Μπόκα: Το πρωτοσέλιδο της... ντροπής για τον τελικό!

CORRECTS PHOTOGRAPHER"S BYLINE - Carlos Tevez of Argentina's Boca Juniors, waits in the Antonio Vespucio Liberti stadium after the Copa Libertadores championship match was rescheduled, in Buenos Aires, Argentina, Saturday, Nov. 24, 2018. The Saturday match was rescheduled for Sunday after the bus carrying the Boca Juniors players was attacked by River Plate fans, injuring several players including Perez. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
CORRECTS PHOTOGRAPHER"S BYLINE - Carlos Tevez of Argentina's Boca Juniors, waits in the Antonio Vespucio Liberti stadium after the Copa Libertadores championship match was rescheduled, in Buenos Aires, Argentina, Saturday, Nov. 24, 2018. The Saturday match was rescheduled for Sunday after the bus carrying the Boca Juniors players was attacked by River Plate fans, injuring several players including Perez. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores μεταξύ Ρίβερ και Μπόκα εξελίχτηκε σε εφιάλτη για το ποδόσφαιρο λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν την αναβολή του και η αργεντίνικη "Olé" έδειξε τον αποτροπιασμό της για τα όσα εκτυλίχθησαν με ένα "δυνατό" πρωτοσέλιδο (PHOTOS).

Όλοι περίμεναν πώς και πώς αυτό το ματς. Όχι μόνο οι φίλοι της Ρίβερ και της Μπόκα των υπολοίπων ομάδων της Αργεντινής αλλά και φίλαθλοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη, καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν τις δυο πιο επιτυχημένες ομάδες στη "χώρα του τάνγκο" να συγκρούονται για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Λατινικής Αμερικής.

"Κρατούν τον τίτλο της πρωταθλήτριας", ήταν το χαρακτηριστικό σαββατιάτικο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Olé" για να καταδείξει το πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ματς και το πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα για τις δύο ομάδες μετά τη μονομαχία στο "Μονουμεντάλ".

Ρίβερ - Μπόκα: Το πρωτοσέλιδο της... ντροπής για τον τελικό!

Δυστυχώς, οι "μιλιονάριος" και οι "χενέισες" δεν μπήκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο για να κοντραριστούν καθώς "φρόντισαν" άλλοι για αυτό. Συγκεκριμένα οι οπαδοί της Ρίβερ, με αρκετούς σκληροπυρηνικούς να ρίχνουν πέτρες, σίδερα και κάθε λογής αντικείμενα κα να σπάνε όλα σχεδόν τα τζάμια του πούλμαν της Μπόκα, προκαλώντας μάλιστα τον τραυματισμό παικτών των φιλοξενουμένων.

Ακολούθησε ρίψη δακρυγόνων και σπρέι πιπεριού από την πλευρά της αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα, με τα επεισόδια αυτά να είναι αρκετά για να προκαλέσουν την αναβολή του αγώνα και τη μετάθεσή του για το βράδυ της Κυριακής, στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Όπως ήταν λογικό, η απογοήτευση των υγιώς σκεπτόμενων φίλων του ποδοσφαίρου ήταν έντονη και η "Olé" προσπάθησε να την αποτυπώσει μέσα από το σημερινό πρωτοσέλιδό της, το οποίο έχει τίτλο "Παγκόσμια Ντροπή. Ο τελικός του θυμού".

Ρίβερ - Μπόκα: Το πρωτοσέλιδο της... ντροπής για τον τελικό!

Το ίδιο μέσο φιλοξενεί και την αρθρογραφία του δημοσιογράφου Χόρχε Μάριο Τρασμόντε, ο οποίος ορμώμενος από τη φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου, με μητέρα να ζώνει το μικρό κορίτσι της με φωτοβολίδες για να της περάσει μέσα από το γήπεδο, επέλεξε τον ακόλουθο τίτλο: "Είμαστε χώρα με πνευματικά αρρώστους".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ