Ρίβερ - Μπόκα: Συνελήφθη η μητέρα που έζωσε το κοριτσάκι της με φωτοβολίδες για να τις περάσει στο γήπεδο!

Η μητέρα που έζωσε το κοριτσάκι της με φωτοβολίδες για να τις περάσει στο "Monumental" το Σάββατο (24/11) συνελήφθη από την αστυνομία του Μπουένος Άιρες. Κινδυνεύει με φυλάκιση δύο έως έξι ετών κι αφαίρεση κηδεμονίας (VIDEO).

Ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores ανάμεσα σε Ρίβερ και Μπόκα δεν διεξήχθη ούτε το Σάββατο (24/11) όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο - λόγω της επίθεσης οπαδών των "μιγιονάριος" στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των "σενέισες" - ούτε την Κυριακή (25/11) όπως μετατέθηκε αρχικά.

Την ερχόμενη Τρίτη (25/11) αναμένεται να υπάρξει η σύσκεψη ανάμεσα σε όλες τις πλευρές και η επικρατέστερη νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι η 8η Δεκεμβρίου. Οι θλιβερές εικόνες από τη "χώρα του τάνγκο", ωστόσο, συνεχίζουν να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές, αυτή με τη μητέρα που έζωσε το κοριτσάκι της με φωτοβολίδες για να τις περάσει στο "Monumental" το Σάββατο (24/11). Η αστυνομία του Μπουένος Άιρες προχώρησε στην ταυτοποίηση και σύλληψή της. Πλέον, η υπόθεση θ' ακολουθήσει τη δικαστική οδό. Κινδυνεύει με φυλάκιση δύο έως έξι ετών, αλλά κι αφαίρεση της κηδεμονίας.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

equalizer