ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίβερ - Μπόκα: Ψάχνει το "θαύμα" ο Σκόκο

River Plate's Ignacio Scocco celebrates scoring against Boca Juniors during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz)
River Plate's Ignacio Scocco celebrates scoring against Boca Juniors during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz) AP

Ο Νάτσο Σκόκο ακούμπησε για πρώτη φορά μπάλα μετά από δύο εβδομάδες και ψάχνει το "θαύμα" για να μπει στην αποστολή της Ρίβερ για το δεύτερο μεγάλο τελικό με την Μπόκα (9/12, 21:30) στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Ρίβερ και Μπόκα προετοιμάζονται για το δεύτερο μεγάλο τελικό του Copa Libertadores (9/12, 21:30) - το πρώτο ματς στο "Μπομπονέρα" έληξε 2-2 - και η προπόνηση των "μιγιονάριος" τη Δευτέρα (4/12) είχε ένα ευχάριστο νέο για τον Μαρσέλο Γκαριάρδο.

Ο "μουνιέκο" είδε τον Νάτσο Σκόκο να προπονείται για πρώτη φορά με μπάλα μετά τις 21 Νοεμβρίου. Ο 33χρονος πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ θα προσπαθήσει να μπει στην αποστολή που θα πετάξει από το Μπουένος Άιρες και τη Μαδρίτη, όπου θα διεξαχθεί ο δεύτερος μεγάλος τελικός.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά κι ο Σκόκο θα περιμένει την Τρίτη (5/12) να μάθει εάν θα μπορέσει να είναι παρών στο ματς του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ