Ρίβερ - Μπόκα: Οπαδός ανταλλάσσει εισιτήριο με θέση εργασίας!

Ένας 24χρονος οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ ανταλλάσσει το εισιτήριό του για το μεγάλο δεύτερο τελικό με την Μπόκα Τζούνιορς (24/11, 22:00) με μία θέση εργασίας, αποκαλύπτοντας τη σκληρή καθημερινότητα στη "χώρα του τάνγκο".

Μπορεί ο δεύτερος μεγάλος τελικός να αποτελεί το σπουδαιότερο ματς στην ιστορία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου (τουλάχιστον σε συλλογικό επίπεδο), αλλά η καθημερινότητα είναι σκληρή στη "χώρα του τάνγκο".

Καθώς τα 60.000 εισιτήρια για το "Monunental" εξαντλήθηκαν από τους "μιγιονάριος" (δεν επιτρέπονται οπαδοί των "σενέισες", έτσι κι αλλιώς είναι οι πρώτοι τελικοί στην ιστορία της διοργάνωσης χωρίς παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων) εν ριπή οφθαλμού, αποκαλύφθηκε μια ιστορία της αμείλικτης πραγματικότητας στη χώρα της Νοτίου Αμερικής.

Ο 24χρονος οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ, Ματίας Άλβαρες, διαθέτει το εισιτήριό του μέσω του φόρουμ "La Página Millonaria" με αντάλλαγμα μια θέση εργασίας. Ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει χρήματα, αλλά δουλειά.

"Έχω ένα εισιτήριο για το μεγάλο τελικό, αλλά έχω άλλα πιο επείγοντα ζητήματα να λύσω. Γι' αυτό ανταλλάσσω το εισιτήριό μου με μία δουλειά. Έχω μείνει μήνες χωρίς δουλειά. Δεν θέλω χρήματα, έχω λάβει εκατοντάδες τέτοια μηνύματα. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Πεθαίνω για να πάω στο γήπεδο, αλλά δυστυχώς έχω να σκεφτώ πολλά περισσότερα", αναφέρεται στην ανάρτησή του.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, η ανεργία στην Αργεντινή αυξήθηκε το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους στο 9,6%.

Photo credits: AP Photo/Andre Penner

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS