ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίβερ - Μπόκα: Οπαδοί σπάνε και κλέβουν αμάξια

Ρίβερ - Μπόκα: Οπαδοί σπάνε και κλέβουν αμάξια

Την ώρα που επικρατούσε χάος έξω από το "Μονουμεντάλ" λόγω της επίθεσης που δέχτηκε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς στο γήπεδο, κλέφτες άδραξαν την ευκαιρία για να βάλουν χέρι στην περιουσία συμπολιτών τους. Δείτε VIDEO!

Σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περίμενε με τεράστια ανυπομονησία το δεύτερο τελικό του Copa Libertadores μεταξύ της Ρίβερ Πλειτ και της Μπόκα Τζούνιορς με την ελπίδα να παρακολουθήσει ένα σπουδαίο θέαμα αντάξιο της ιστορίας και της δυναμικής των δύο συλλόγων και αντ'αυτού έμεινε άφωνος με τις εικόνες ντροπής που έλαβαν χώρα στο Μπουένος Άιρες.

Ο λόγος φυσικά για την άγρια υποδοχή που επεφύλαξαν οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Ρίβερ στην αποστολή της Μπόκα, κάνοντας... καλοκαιρινό το πούλμαν των "χενέισες" με πέτρες και σίδερα που εκσφενδόνισαν, με παίκτες των φιλοξενουμένων να τραυματίζονται και τελικά να αποφασίζεται από την CONMEBOL η μετάθεση του τελικού για 24 ώρες αργότερα.

Πέρα από τις πολύ άσχημες εικόνες με την επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα, ο τελικός σημαδεύτηκε επίσης και από σοβαρά επεισόδια έξω από το "Μονουμεντάλ" μεταξύ οπαδών των "μιλιονιάριος" και των αστυνομικών δυνάμεων, στις τρεις ώρες που ακολούθησαν μέχρι να οριστικοποιηθεί η διακοπή, ενώ υπήρχαν και άλλα θλιβερά συμβάντα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η "δράση" που ανέλαβαν κάποιοι... μακρυχέρηδες, με κλέφτες να επωφελούνται από τον "κακό χαμό" και να σπάνε τζάμια αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα περιμετρικά του σταδίου, κλέβοντας πράγματα μέσα από αυτά!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ