ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίβερ - Μπόκα: Οι οπαδοί άρχισαν το τραγούδι στις εξέδρες του "Μπερναμπέου"

A Boca Juniors fan draped in a flag in the team's colors sings prior to a Copa Libertadores final soccer match between River Plate and Boca Juniors at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Dec. 9, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
A Boca Juniors fan draped in a flag in the team's colors sings prior to a Copa Libertadores final soccer match between River Plate and Boca Juniors at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Dec. 9, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Οι οπαδοί της Ρίβερ και της Μπόκα αρχίσαν να πιάνουν θέση στις εξέδρες του "Μπερναμπέου" ενόψει του μεταξύ τους τελικού και και τα πρώτα συνθήματα δεν άργησαν να έρθουν (VIDEOS).

Ο τίτλος της πρωταθλήτριας Λατινικής Αμερικής δεν θα κριθεί στο "Μονουμεντάλ" όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί αλλά στο "Μπερναμπέου" και το γεγονός αυτό δίνει άλλο... χρώμα στο μεγάλο αυτό ματς.

Και αυτό γιατί δεν θα έχουμε μόνο οπαδούς της Ρίβερ στις εξέδρες όπως θα ίσχυε κανονικά αν δεν είχαν γίνει τα επεισόδια στις 25 Νοεμβρίου αλλά οπαδούς και των δύο ομάδων του Μπουένος Άιρες, με τους φίλους των "μιλιονάριος" και των "σενέισες" να δημιουργούν σούπερ ατμόσφαιρα.

Ναι μεν ο τελικός θα αρχίσει στις 21:30 ώρα Ελλάδας, ωστόσο οι πύλες του "Σαντιάγκο Μπερναρμπέου" άνοιξαν από νωρίς και ήδη η ατμόσφαιρα είναι θερμή και άκρως ποδοσφαιριστή, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να προσπαθούν να κερδίσουν τη μάχη της εξέδρας με συνθήματα και τραγούδια στο πέταλο.

Δείτε τους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς:

Δείτε τους οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ:

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ