ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίβερ - Μπόκα: Ο σωσίας του Μέσι δίνει έξτρα αίγλη στο Superclasico!

Ρίβερ - Μπόκα: Ο σωσίας του Μέσι δίνει έξτρα αίγλη στο Superclasico!

Στις εξέδρες του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για τον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores δεν είναι μόνο ο Λιονέλ Μέσι αλλά και ο... σωσίας του που δηλώνει υποστηρικτής των "σενέισες".

Η τρέλα για το Ρίβερ-Μπόκα είναι τόσο μεγάλη ώστε το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" να αποδεικνύεται εξαιρετικά μικρό για να χωρέσει τους φίλους των δύο ομάδων αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα που θέλουν να δουν από κοντά αυτό το σπουδαίο ραντεβού.

Γύρω στους 80.000 αναμένεται να είναι οι τυχεροί και μεταξύ αυτών μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με πρώτο και καλύτερο τον Λιονέλ Μέσι.

Βέβαια, πέρα από τον αυθεντικό "Pulga" στις εξέδρες θα βρίσκεται και ο... ιμιτασιόν, με τους Ισπανούς να εντοπίζουν τον σωσία του Μέσι στην Μαδρίτη και εκείνος να τους αποκαλύπτει πως ταξίδεψε στην ισπανική πρωτεύουσα για να δει να καταλήγει το τρόπαιο στα χέρια της Μπόκα.

"Εγώ μένω στην Βουδαπέστη. Είμαι οπαδός της Μπόκα και πήγα να δω τον πρώτο τελικό του Libertadores στο Μπομπονέρα, στο δεύτερο ματς δεν θα μπορούσα να πάω επειδή θα γινόταν στο στάδιο της Ρίβερ.

Όταν έμαθα πως ο τελικός πήγε στο Μπερναμπέου δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Ήρθα με τη γυναίκα μου και τον πεθερό μου που είναι από την Νορβηγία. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει αλλά είναι θεαματικό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ