ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέρες: "Δεν θα έπαιζα σε γήπεδο που θα μπορούσα να πεθάνω"

Pablo Perez of Argentina's Boca Juniors, walks on the pitch of the Antonio Vespucio Liberti stadium wearing an eye patch, after the final soccer match of the Copa Libertadores was rescheduled for Sunday, in Buenos Aires, Argentina, Saturday, Nov. 24, 2018. The match was rescheduled after the bus carrying the Boca Juniors players was attacked by River Plate fans, injuring several players including Perez. (AP Photo/Gustavo Garello)
Πέρες AP

Ο αρχηγός της Μπόκα Τζούνιορς, Πάμπλο Πέρες, διερωτήθηκε τι θα γινόταν αν η ομάδα του έπαιζε και νικούσε τη Ρίβερ στο Μονουμεντάλ: "Δεν θα έπαιζα σε γήπεδο όπου θα μπορούσα να πεθάνω".

Από τους ποδοσφαιριστές της Μπόκα που τραυματίστηκε πριν από τον τελικό με τη Ρίβερ, ήταν ο αρχηγός της Πάμπλο Πέρες. Ο 33χρονος Αργεντινός μέσος χτύπησε στο μάτι, όταν οι οπαδοί των "Μιγιονάριος" πέταξαν σίδερα και πέτρες στο πούλμαν των "Χενέισες".

Ο έμπειρος χαφ δήλωσε για όσα συνέβησαν: "Είναι ντροπή ό,τι συνέβη. Έχω σύζυγο και τρεις κόρες. Η μεγαλύτερη με αγκάλιασε όταν μπήκα στο σπίτι και άρχισε να κλαίει. Δεν μπορείς να αγωνιστείς έτσι, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν μπορώ να πάω σε ένα γήπεδο όπου δεν υπάρχει ασφάλεια.

Τι θα γινόταν αν παίζαμε και νικούσαμε; Ποιος θα μας έβγαζε από 'δω; Αν ήταν τρελοί πριν μπούμε στο γήπεδο, φανταστείτε τι θα γινόταν αν επικρατούσαμε στο γήπεδό τους. Δεν θα έπαιζα σε γήπεδο όπου θα μπορούσα να πεθάνω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρίβερ - Μπόκα: Συνελήφθη η μητέρα που έζωσε το κοριτσάκι της με φωτοβολίδες για να τις περάσει στο γήπεδο!
Ρίβερ - Μπόκα: Αναβλήθηκε ξανά ο τελικός!
Ρίβερ - Μπόκα: Η επεισοδιακή πορεία του πούλμαν μέσα από την κάμερα αστυνομικού
Ασύλληπτο: Οπαδοί της Ρίβερ "ξέσκισαν" πεθαμένο γουρούνι
Ρίβερ - Μπόκα: Η σοκαριστική εξομολόγηση του οδηγού του πούλμαν της Μπόκα για την πέτρα που δέχτηκε!
Tο ξέσπασμα του Τέβες για την CONMEBOL και την εύνοια στην Ρίβερ Πλέιτ!

AP Photo/Gustavo Garello

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ