COPA LIBERTADORES

Παίκτης της Νασιονάλ τραυμάτισε αντίπαλο επειδή του έκανε τρεις "ποδιές"

Παίκτης της Νασιονάλ τραυμάτισε αντίπαλο επειδή του έκανε τρεις "ποδιές"
AP PHOTO/MATILDE CAMPODONICO

Ο αμυντικός της Νασιονάλ, Χόρχε Φουσίλε, με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Ουρουγουάης δήλωσε πως τραυμάτισε σκόπιμα αντίπαλο παίκτη καθώς κατάφερε να του κάνει 3 "ποδιές".

Σημαντική νίκη, που την έφερε στο -1 από την κορυφή του ομίλου της στο Copa Libertadores, πανηγύρισε τα ξημερώματα της Τετάρτης (02/05) η Νασιονάλ επικρατώντας με 1-0 της Σάντος.

Η ομάδα από την Ουρουγουάη έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 8 βαθμούς, με την Σάντος να βρίσκεται στο +1 για τον 6ο όμιλο. Ωστόσο, στο 78ο λεπτό η αναμέτρηση επισκιάστηκε από το σκληρό φάουλ του Χόρχε Φουσίλε της Νασιονάλ στον 17χρονο Ροντρίγκο της Σάντος.

Ο 33χρονος αμυντικός παραδέχτηκε ότι τραυμάτισε σκόπιμα το νεαρό επιθετικό, για τον οποίο έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα.

"Έφαγα 3 "ποδιές". Για πρώτη φορά στη ζωή μου έφαγα 3 "ποδιές". Το επαναλαμβάνω γιατί είναι η πρώτη φορά που μου συνέβη. Οφείλω να τον παραδεχθώ, κανένας άλλος δεν το έχει κάνει. Ο Ροντρίγκο θα βλέπει το βίντεο κάθε μέρα. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να τον βγάλω από τη μέση. Τον τραυμάτισα και έτσι το παιχνίδι έγινε πιο ήρεμο. Ο Ροντρίγκο με χαιρέτησε και εγώ τον ακούμπησα στοργικά στο κεφάλι. Είναι 17 ετών και έχει μεγάλο ταλέντο. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Λίγοι παίκτες έχουν τέτοια ποιότητα", δήλωσε χαρακτηριστικά σε ραδιόφωνο της χώρας του ο διεθνής αμυντικός.

Photo credits: AP Photo/Matilde Campodonico

TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ