COPA LIBERTADORES

Παίκτης της Λανούς θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το λάθος στον τελικό

Jose Luis Gomez, right, of Argentina's Lanus fights for a ball with Arthur of Brazil's Gremio, during a first leg Copa Libertadores final soccer match in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Wesley Santos)
Jose Luis Gomez, right, of Argentina's Lanus fights for a ball with Arthur of Brazil's Gremio, during a first leg Copa Libertadores final soccer match in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Wesley Santos) AP

Ο δεξιός μπακ της Λανούς, Χοσέ Λουίς Γκόμες, υποστήριξε ότι σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 24 ετών εξαιτίας του λάθους του, από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της Γκρέμιο στον τελικό του Copa Libertadores. (video)

Η Γκρέμιο νίκησε τη Λανούς και στο Μπουένος Άιρες και κατέκτησε το Copa Libertadores για τρίτη φορά στην ιστορία της, επιστρέφοντας στο θρόνο μετά από 22 χρόνια. Ο Φερναντίνιο άνοιξε το σκορ στο 27' για την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Χοσέ Λουίς Γκόμες.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ της "γκρανάτε" ήταν τόσο απογοητευμένος μετά τη λήξη της αναμέτρησης, που σε δηλώσεις του στο "Tyc Sports" τόνισε ότι σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από τη δράση.

"Έκανα λάθος και το πληρώσαμε ακριβά. Είμαι λυπημένος για την οικογένειά μου, η οποία ήρθε να με υποστηρίξει και δεν μπόρεσα να τους δώσω τη χαρά. Είμαι πληγωμένος, αισθάνομαι άσχημα, δεν είμαι καλά. Σκέφτομαι να αφήσω το ποδόσφαιρο, είναι λάθη που δεν πρέπει να συμβαίνουν. Είμαι μικρός, αλλά δεν έπρεπε να συμβεί. Θα πάω σπίτι να δω τι θα γίνει, δεν έχω δει ακόμη την οικογένειά μου και είναι σίγουρο ότι δεν είναι καλά. Αύριο θα αποφασίσω με κρύο αίμα τι θα κάνω. Δεν ήταν καλή νύχτα για εμένα, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους. Από ένα λάθος μου, άνοιξε το παιχνίδι. Έπειτα ψάξαμε το γκολ και δεχθήκαμε κι άλλο", υποστήριξε ο Χοσέ Λουίς Γκόμες εμφανώς απαρηγόρητος.

Δείτε εδώ το λάθος...

Κι εδώ τα highlights...

AP Photo/Wesley Santos

TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ