ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σκόκο "κορόιδεψε" 11χρονο οπαδό της Μπόκα (VIDEO)

River Plate's Ignacio Scocco celebrates scoring against Boca Juniors during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz)
River Plate's Ignacio Scocco celebrates scoring against Boca Juniors during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz) AP PHOTO/MARCELO RUIZ

Ο Νάτσο Σκόκο, που κατέκτησε το Copa Libertadores με τη Ρίβερ Πλέιτ, βρίσκεται σε διακοπές και έκανε καζούρα σε 11χρονο φίλο της Μπόκα Τζούνιορς. (VIDEO).

Μπορεί να μην αγωνίστηκε στους τελικούς με τη Μπόκα Τζούνιορς λόγω τραυματισμού, αλλά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να φτάσει η Ρίβερ έως εκεί. Ο Νάτσο Σκόκο έχει κάθε λόγο να χαίρεται για την επιτυχία της ομάδας του στο Copa Libertadores, για την οποία μάλιστα εξακολουθεί να υπερηφανεύεται, σε σημείο που να κάνει καζούρα σε 11χρονο φίλο της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ βρίσκεται σε διακοπές στη γενέτειρά του, στη Hughes του Σάντα Φε. Εκεί συνάντησε έναν 11χρονο, ο οποίος φορούσε σορτς της Μπόκα. Τότε τον ρώτησε: "Πόσο χρονών είσαι;". Όταν πήρε την απάντηση, του είπε με σκοπό να τον... κοροϊδέψει:

"Έντεκα ετών και δεν έχεις δει τη Μπόκα να κατακτά το Λιμπερταδόρες". Παρεμπιπτόντως, τελευταία φορά που κατέκτησε το Λιμπερταδόρες η Μπόκα ήταν το 2007, πριν από 11 χρόνια δηλαδή.

AP Photo/Marcelo Ruiz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ