COPA LIBERTADORES

Ντεμπούτο με γκολάρα για τον 17χρονο που έκλεισε η Ρεάλ από τη Φλαμένγκο

Vinicius Junio of Brazil's Flamengo celebrates after scoring against Ecuador's Emelec during a Copa Libertadores soccer match Guayaquil, Ecuador, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Vinicius Junio of Brazil's Flamengo celebrates after scoring against Ecuador's Emelec during a Copa Libertadores soccer match Guayaquil, Ecuador, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP PHOTO/DOLORES OCHOA

Η 17χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Βινίσιους, πέτυχε γκολάρα στο ντεμπούτο του με τη Φλαμένγκο στο Copa Libertadores "εξηγώντας" γιατί η Ρεάλ πλήρωσε 45.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. (video)

Το νέο "αστέρι" του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου ηχεί στο όνομα Βινίσιους Ζούνιορ. Ο 17χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνίζεται με τη Φλαμένγκο, αλλά τον έχει "καπαρώσει" - ήδη - η Ρεάλ Μαδρίτης καταβάλλοντας στην ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο ποσό ύψους 45.000.000 ευρώ.

Ο Βινίσιους έκανε ντεμπούτο με τη "ρούμπρο-νέγκρο" στο Copa Libertadores και με δύο δικά του γκολ "υπέγραψε" την εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Εμελέκ από το Εκουαδόρ.

Ο 17χρονος Νοτιοαμερικανός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του "Estadio Banco del Pacífico" στο 67ο λεπτό και σκόραρε στο 78ο και το 85ο. Το πρώτο εκ των δύο ήταν "έργο τέχνης". Δείτε την γκολάρα που πέτυχε:

Photo credits: AP Photo/Dolores Ochoa

TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ