COPA LIBERTADORES

Ντελίριο στο ξεπροβόδισμα της Φλαμένγκο

Ντελίριο στο ξεπροβόδισμα της Φλαμένγκο

Η Φλαμένγκο αναχώρησε από το Ρίο ντε Ζανέιρο για την πρωτεύουσα του Περού, Λίμα, και τον τελικό του Copa Libertadores με τη Ρίβερ και το ξεπροβόδισμα από τους οπαδούς της ήταν ως επί το πλείστον εντυπωσιακό. (VIDEOS)

Η Φλαμένγκο κοντράρεται με τη Ρίβερ (23/11, 22:00) για το μεγάλο τελικό του Copa Libertadores στο Εστάδιο Μονουμεντάλ της πρωτεύουσας του Περού, Λίμα, καθώς η έδρα μεταφέρθηκε από την αντίστοιχη της Χιλής, Σαντιάγκο, μετά από την έκρυθμη κατάσταση στη δεύτερη.

Η ρούμπρο-νέγκρο (παρατσούκλι της Φλαμένγκο προερχόμενο από τα χρώματα της ομάδας) αναχώρησε για τη Λίμα και το ξεπροβόδισμα από τους οπαδούς της ήταν ως επί το πλείστον εντυπωσιακό. Χιλιάδες οπαδοί συνόδευσαν το πούλμαν της ομάδας προς το αεροδρόμιο του Ρίο ντε Ζανέιρο φωνάζοντας συνθήματα.

Υπενθυμίζεται ότι η Φλαμένγκο θα παίξει ένα ματς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά μπορεί να κατακτήσει δυο τίτλους! Το Copa Libertadores κόντρα στη Ρίβερ αλλά και μαθηματικά το πρωτάθλημα Βραζιλίας σε περίπτωση που η Παλμέιρας δεν νικήσει την Γκρέμιο.

Η βραζιλιάνικη ομάδα έχει κατακτήσει μόνο ένα τρόπαιο μέχρι τώρα, αυτό του 1981 στον τελικό με την Κομπρελόα.





TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ