ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: "Ρίβερ - Μπόκα εκτός Ν. Αμερικής; Η μεγαλύτερη ντροπή"

PSG's defender Dani Alves attends a press conference at the eve of the Champions League Round of 16 second leg soccer match between Paris Saint Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium, in Paris, Monday, March. 5, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's defender Dani Alves attends a press conference at the eve of the Champions League Round of 16 second leg soccer match between Paris Saint Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium, in Paris, Monday, March. 5, 2018. (AP Photo/Francois Mori) 2018 FRANCOIS MORI/ AP IMAGES

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν, Ντάνι Άλβες, ξέσπασε κατά της Conmebol και της απόφασής της να διεξαχθεί ο δεύτερος μεγάλος τελικός του Copa Libertadores στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" της Μαδρίτης (9/12, 21:30).

Ο μεγάλος δεύτερος τελικός του Copa Libertadores, ανάμεσα σε Ρίβερ και Μπόκα, θα διεξαχθεί στις 9 Δεκεμβρίου (21:30 ώρα Ελλάδας) στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" της Μαδρίτης, καθώς απορρίφθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής (Conmebol) το αίτημα των "σενέισες" να τους απονεμηθεί ο τίτλος χωρίς να γίνει το ματς.

Η απόφαση μεταφοράς της έδρας του δεύτερου τελικού από το Μπουένος Άιρες στην Ευρώπη βρίσκει αντίθετο τον Βραζιλιάνο σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν, Ντάνι Άλβες, ο οποίος ξέσπασε κατά της Conmebol μέσω Instagram.

"Η διεξαγωγή του Ρίβερ - Μπόκα εκτός Νοτίου Αμερικής είναι η μεγαλύτερη ντροπή που έχω δει και θα δω ως ποδοσφαιριστής και Νοτιοαμερικανός. Πιστεύω ότι αυτό το άθλημα μπορείς να το ζήσεις με συναίσθημα, με πάθος, αλλά κυρίως με σεβασμό. Δεν μπορεί να την πληρώνουν άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με ό,τι συνέβη για κάποιους που δεν έχουν παιδεία. Ίσως να ήταν η μοναδική φορά που θα μπορούσαν να δουν έναν τελικό Ρίβερ - Μπόκα και τώρα θα διεξαχθεί στην Ευρώπη", υποστήριξε ο Ντάνι Άλβες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ